Sport

Bicicleta ca importanta asupra sanatatii

Recomanda informatia!

Exista multe beneficii de sanatate, care sunt asociate cu bicicleta. Sa ne uitam la cateva dintre beneficiile majore:

Ciclismul este unul dintre cele mai simple moduri de a exercita

Va puteti plimba cu bicicleta aproape oriunde, in orice moment al anului, si fara a cheltui o avere. Multi oameni sunt descurajati face anumite sport din cauza nivelului inalt de calificare, care pare a fi necesar, sau, poate, pentru ca acestea pot, AOT se angajeze la un sport de echipa din cauza presiunilor de timp. Cei mai multi dintre noi stiu cum sa ciclu si o data ce ati invatat nu, AOT uita. Tot ce ai nevoie este o bicicleta, o jumatate de ora, aici sau acolo atunci cand se potriveste, si un pic de incredere.

Ciclismul care dezvolta forta si tonusul muscular

Contrar perceptiei obisnuite, bicicleta nu este o activitate de fitness care implica doar picioarele. Ciclism bazeaza puterea intr-o maniera holistica, deoarece fiecare parte a corpului este implicat in ciclism.

Ciclismul creste tonusul muscular

Ciclism imbunatateste functia generala a muschilor, treptat, cu risc mic de mai mult de exercitarea sau tulpina. Ciclism regulat intareste muschii picioarelor si este foarte bun pentru mobilitatea articulatiilor soldului si genunchiului. Veti incepe treptat sa vedem o imbunatatire a tonusului muscular de picioare, coapse, spate si solduri.

Ciclismul construieste rezistenta

Ciclism este o modalitate buna de a construi rezistenta. Este foarte eficient in acest sens, pentru ca oamenii se bucura de ciclism si as, AOT observa chiar ca au plecat mai departe ultima data cand au mers cu bicicleta.

Ciclismul imbunatateste de fitness cardio-vasculare

Ciclism face inima sa bata intr-o maniera constanta si ajuta la imbunatatirea de fitness cardio-vasculare. Studiile au aratat ca mersul pe bicicleta la locul de munca va creste de fitness cardiovascular cu 3-7%. Ciclism foloseste cele mai mari grupuri musculare la picioare, cresterea ritmului cardiac pentru a beneficia de rezistenta si de fitness.

Ciclismul consuma calorii

Ciclism este o modalitate buna de a pierde aceste kilograme nedorite. Ciclism constant arde aproximativ 300 de calorii pe ora. Daca aveti ciclu de 30 de minute in fiecare zi v-ar arde 11 de kilograme de grasime intr-un an. Avand in vedere ca ajuta la construirea musculare, ciclism va stimula, de asemenea, rata metabolica mult timp dupa ce, Aove terminat plimbare dumneavoastra.

Ciclismul imbunatateste sanatatea inimii

Potrivit British Medical Association, mersul cu bicicleta la doar 20 de km pe saptamana poate reduce riscul de boli cardiace coronariene cu 50%. Un studiu major de 10.000 de functionari publici a sugerat ca cei care au pedalat 20 mile in perioada de o saptamana au fost jumatate mai susceptibile de a suferi boli de inima ca si colegii lor non-ciclism.

Ciclismul imbunatateste coordonarea

Ciclism este o activitate care implica intregul corp. Prin urmare, brat-la-picior, picioare-la-maini si corp-la-ochi de coordonare sunt imbunatatite.

Mersul pe bicicleta reduce stresul

Orice exercitii fizice regulate pot reduce stresul si depresia si de a imbunatati bunastarea si stima de sine. Ciclism in aer liber este, de asemenea, o modalitate buna de a fi una cu natura si sa simta respiratia de pe pamant. Este nevoie de una, AOS minte din stresul de zi cu zi de viata si intinereste sufletul sau.

Cand incorporeaza bicicleta intr-un program de peste-tot de fitness, exista multe aspecte sa ia in considerare. Iata cateva lucruri importante de retinut:

Consultati-va medicul

Cei mai multi oameni pot face ciclism. Cu toate acestea, este in continuare cel mai bine sa consultati medicul dumneavoastra atunci cand gandesc incorporeaza o activitate cu bicicleta intr-un program general de fitness. Acestea se sfatui cu privire la limitele si capacitatile dumneavoastra si ceea ce ar trebui sa evite faci.

Ciclismul este o activitate de formare de baza

Sa, AOS spunem ca doctorul spune ca nu este nimic in neregula cu tine angajarea in ciclism ca parte a programului global de fitness, ce faci mai departe? Amintiti-va ca bicicleta ar trebui sa fie considerata ca o activitate de formare de baza. Activitati de formare de baza sunt cele, care asigura rezistenta de formare si de aerobic in acelasi timp. Re-alinia programul de fitness, astfel incat ciclism devine activitate de plecare pentru o saptamana. Alte activitati, cum ar fi formarea de circuit ar trebui sa fie facut in asa fel incat sa completeze beneficiile de ciclism.

Incepe incet si apoi imbunatateste pedalatul

Pentru incepatori, ei ar trebui sa foloseasca un program de ciclism care se face de trei ori pe saptamana. Fac aceasta de doua ori pe saptamana este de asemenea bine, dar acest lucru depinde de capacitatile persoanei in curs de formare.

Creste viteza treptat

Cresterea treptata a vitezei este un aspect important de sala de fitness ciclism. Ciclism poate fi, de asemenea, obositoare pentru corpul si cheia spre bicicleta de fitness de succes este sa fie rabdatori si sa nu se grabeasca in crestere limitele tale.

Mai bine siguri decat cu regrete

Ciclism este distractiv, dar este important pentru a obtine dreptul de echipamente pentru activitatea. Unelte cap, genunchiere, cotiere ar trebui sa fie toate in loc atunci cand bicicleta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *