Cele mai bune solutii pentru cresterea masei musculare

cresterea masei musculare

Recomanda informatia!

Steroizii sunt cei care actioneaza crescand viteza de sinteza proteica si astfel utilizatorii pot sa acumuleze masa musculara mai rapid. Cei mai multi dintre acestia contin testosteron sintetic sau contin derivati de testosteron sintetic. Organismul poate sa produca astfel de hormoni, insa in doze mici.

Anabolizante-Balkan.com recomanda cei mai buni steroizi care nu au efecte secundare si care garanteaza rezultate.

Anapolon, un steroid care poate determina acumularea a pana la 30 kg intr-o perioada foarte scurta de timp

S-a constatat ca un ciclu se poate intinde pe maxim 6 saptamani. Este recomandat ca Anapolon sa fie folosit pe o perioada de maxim 6 saptamani. Efectul sau poate incepe sa scada dupa aceasta perioada si exista riscul de a aparea efecte secundare considerabile.

Danabol este considerat unul dintre cei mai importanti steroizi orali

Este cunoscut si utilizat de sportivi dintr-o gama variata de ramuri pentru ca promoveaza masa musculara si recuperarea foarte rapida in urma efortului. Unele dintre cele mai des intalnite efecte secundare ale acestuia sunt ginecomastita si retentia de apa. Pentru ca apar astfel de efecte secundare, acesta nu se recomanda si in perioada de definire. Chiar daca grasimea pare a fi scazuta, din cauza retentiei de apa nu va fi vizibila strierea. Efectele secundare pot sa fie combatute in cazul in care este folosit alaturi de un anti estrogen.

Deca durabolin este un alt steroid injectabil foarte popular

In cele mai multe cicluri pentru cresterea masei musculare se afla si Deca durabolin. Are o eficienta extrem de buna si cu doze mici. Durabolin nu are efecte secundar estrogenice, aspect foarte util celor care au predispozitie spre ginecomastie.

Caseina previne distrugerea excesiva a proteinei

Caseina este denumita si proteina de noapte si este, conform parerii mai multor specialisti, cea mai buna alegere in ceea ce priveste suplimentele folosite inainte de somn. Caseina are eliberare lenta si este asimilata mult mai incet de stomac, ceea ce asigura un flux de aminoacizi relativ constant in musculatura pentru mai mult timp.

Pentru ca are o durata mare de actiune caseina previne distrugerea excesiva a proteinei, ceea ce promoveaza dezvoltarea musculara. Fiind bogata in aminoacizi BCAA ajuta si la refacerea de fibre musculare pentru o masa musculara de calitate. Aceasta este recomandata in special pentru perioadele de acumulare a masei musculare.

Creatina asigura energia esentiala pentru sportivi

Creatina se afla natural in peste si carne rosie si poate sa furnizeze energie organismului si ajuta la marirea capacitatii de recuperare. In plus, aceasta poate ajuta si la dezvoltarea masei musculare. Folosirea creatinei ajuta la refacerea ATP-ului, acesta fiind o forma elementara de energie pentru muschi. Aceasta este un supliment reprezentand o solutie pentru activitate fizica intensa.

Uleiul de peste este esential in dieta sportivilor

Pentru practicantii de sporturi, uleiul de peste Omega 3 este unul dintre suplimentele pe care ar trebui ca toti sportivii sa le aiba in vedere. Printre beneficii se numara capacitatea de reducere a inflamatiei, ajutor in circulatie, mentinerea sanatatii pielii si unghiilor.

Toate aceste solutii sunt perfecte pentru cei care vor sa isi construiasca masa musculara mai repede si mai durabil.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *