Comunicatii-GSM

Galaxy Note 20: data lansarii, pret, fisa tehnica, toate informatiile

Recomanda informatia!

Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra vor fi prezente pe piata din luna august. Un numar mare de specificatii tehnice si functionalitati sunt deja cunoscute datorita unor scurgeri de informatii aparute online. Data lansarii, pret, fisa tehnica…va spunem tot ce trebuie sa stiti despre noile smartphone-uri de la Samsung.

Ca in fiecare an, Samsung urmeaza sa isi lanseze gama Galaxy Note in al doilea trimestru, la aproximatv sase luni distanta de la lansarea ultimelor modele Galaxy S.

Data de lansare. Samsung va prezenta noile modele Galaxy Note 20 in cadrul unei conferinte Unpacked pe data de 5 august 2020. Evenimentul va fi transmis in direct pe YouTube si pe site-ul oficial Samsung. Cu aceasta ocazie ar putea fi prezentat oficial si Galaxy Fold 2.

Ne putem astepta ca aceste doua modele sa inceapa sa fie comercializate la sfarsitul lunii august. Precomenzile vor fi deschise pe data de 5 august.

Pretul. Integrarea tehnologiei 5G ar putea constrange constructorul Samsung sa vina cu o crestere de pret. Se pare ca Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra vor fi mai scumpe cu aproximativ 100 de euro decat predecesoarele lor Note 10 in Europa. Note 20 standard ar putea costa aproximativ 1050 euro in Europa. Note 20 Ultra ar ptea costa in jur de 1459 de euro.

Un Galaxy Note 20 Ultra a fost certificat recent, ceea ce inseamna ca Samsung va inlocui varianta Plus cu una Ultra. Daca va exista un Note 20 Lite acesta va fi lansat mai tarziu, cum a fost si cazul lui Note 20 Lite, lansat in martie 2020. Ecranul lui Note 20 va fi de 6,42 inchi si rata de refresh va fi de 120 Hz. Galaxy Note 20 Ultra va avea un ecran de 6,87 inchi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *