Xiaomi se pregateste sa lanseze 2 Redmi Note 9 compatibile 5G

Recomanda informatia!

Xiaomi se pregateste sa dezvaluie doua noi modele Redmi Note 9 conform surselor oferite de un informator chinez pe Weibo. Botezate Redmi Note 9 5G Standard Edition si Redmi Note 9 5G High Edition, aceste doua noi variante se disting intai si intai prin integrarea tehnologiei 5G. Iata tot ce stim despre fisa tehnica a acestor doua noi telefoane.

In luna martie, Xiaomi a prezentat modelele Redmi Note 9, Note 9 Pro si Pro Max, un trio de smartphone-uri din gama mid range. Disponibile in Europa incepand cu pretul de 199 euro, se disting printr-un excellent raport calitate/pret, un scanner de amprente digitale in partea laterala, baterii generoase de pana la 500 mAh si de senzori foto puternici.

Conform informatiilor publicate de leakerul Digital Chat Station pe Weibo, Xiaomi se pregateste sa mareasca gama Redmi Note 9, cu doua variante compatibile 5G.

Redmi Note 9 5G Standard Edition beneficiaza de un ecran IPS LCD Full HD+ de 6,53 inchi. Aceasta versiune va fi alimentata de procesorul SoC Dimensity 800U conceput de Mediatek si de o baterie de 500 mAh. Partea foto este incredintata unui aparat foto triplu dorsal de 48mpx.
Mai premium, Redmi Note 9 High Edition va beneficia de un ecran IPS LCD Full HD+ de 6,67 inchi. Xiaomi a optat pentru o rata de refresh de 120 Hz. Va fi alimentat de un Snapdragon 750 si de o baterie de 4280 mAh. Aparatul foto este echipat de un obiectiv principal de 108 mpx, un senzor conceput in parteneriat cu Samsung. In perforatia ecranului, Xiaomi a integrat un senzor de 16 mpx.

Se zvoneste ca prezentarea celor doua noi smartphone-uri va avea loc in timpul unei conferinte in China in luna noiembrie. Va tinem la curent si revenim cu noutati in cel mai scurt timp cu putinta.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *