Comunicatii-GSM

Tot ce trebuie sa stii despre viitorul smartphone pliabil de la Samsung

Recomanda informatia!

Prezentarea oficiala a smartphone-ului pliabil de la Samsung ar trebui sa aiba loc in 2019. Asteptand acest lucru, gigantul telefoniei mobile a reusit sa starneasca curiozitatea unui numar mare de persoane, oferind o serie de informatii exclusive cu privire la acest telefon revolutionar.

In noiembrie, in timpul conferintei Samsung Developper Conference organizata la San Francisco, Samsung a prezentat un prototip al noului sau smartphone pliabil. Gratie unei tehnologii brevetate, am aflat deci ca vom putea plia si deplia ecranul acestui telefon. Insa si sa trecem de la un format « smartphone » la modul « tableta » in cel mai scurt timp.

De stiut este faptul ca noul telefon va fi comercializat in primul semestru al anului 2019. Si chiar daca zvonurile sustin ca noul telefon se va numi Galaxy F, Samsung a tinut sa faca cateva precizari pentru a se vita eventualele confuzii sau neintelegeri.

Stim deja ca Samsung vrea sa lanseze anul viitor pe piata un smartphone pliabil al carui nume si pret nu sunt inca cunoscute. Cert este faptul ca, acest smartphone pliabil va fi dotat cu un Cover Display, cu un ecran de 4,6 inch si va beneficia de o rezolutie de 840X 1960 de pixeli, situata pe partea din fata a ecranului. Telefonul va beneficia in egala masura si de un Main Display cu un ecran de 7.6 inch, cu o rezolutie de 1536X2152 pixeli. Acesta din urma ar putea lua forma unui smartphone sau unei tablete cand este pliat. Ce este mai impresionant, acest ecran nu cantareste decat 5 grame si are o grosime de doar 0,3mm. Inovatia este aici si va putea ajunge in buzunarele noastre de anul viitor.

In afara de aceste informatii, Samsung nu a mai dezvaluit nimic cu privire la acest subiect.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *