Casa-Gradina

Tendinte de design interior in 2019

Recomanda informatia!

Magie neagra, note boeme, broc arty, flower power, scandicraft, epoca de piatra, paleta teracotta, culoarea verde…descopera in premiera cele mai importante tendinte ale anului 2019 in materie de design interior. Vestea buna este urmatoarea – exista tendinte pentru toate gusturile. Pentru care vei opta in anul ce vine?

Tanjesti dupa o atmosfera calduroasa dar contemporana? Atunci negrul – culoarea anului 2019 in materie de design interior – si verde (verdele bradului de Craciun) este cea mai buna alegere pentru tine. Departe de a fi trista, aceasta culoare indrazneata permite trezirea la viata a unui interior mai fad, a unei bucatarii spre exemplu.

Flower Power. Vibratii pozitive garantate cu ajutorul acestei tendinte primavaratice, pline de culori. Vei vedea o multime de floricele presarate pe texile – pe cuverturi, pe perne – dar si pe pereti. O tendinta ideala pentru camerele mai intime precum dormitorul amenajat cel mai adesea in culori pastel.

Scandicraft. Uita de tonurile pastel, de imprimeurile grafice si de liniile minimaliste. Anul ce vine designul scandinav revine in forta intr-o versiune mai elitista si autentica. In meniu avem linii organice, materiale brute precum lemnul dar si piele sau in, finisaje naturale si culori calde.

Paleta teracotta. Calduroasa, autentica si extrem de usor de asociat cu celelalte culori in tendinte ale sezonului, negrul si verdele de brad, aceasta culoare in nuanta pamantului, extrem de cunoscuta de make-up artisti isi face incetul cu incetul intrarea si in interioarele noastre datorita faptului ca arata nemaipomenit de bine.

Epoca de piatra. Marmura –  neagra, alba sau verde – si terazzo cunoscut in egala masura sub denumirea de granito, un material nu atat de scump dar extrem de apreciat, realizat dintr-un amestec  de piatra naturala si piatra colorata, legate de ciment este unul din materialele de nelipsit din decorul interior in 2019.

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *