Scaune de birou cu masaj: un mod excelent de a-ti recompensa angajatii

Recomanda informatia!

La birou, scaunele sunt obiecte de mobilier absolut necesare. Iar cu cat mai mult acestea respecta principiile ergonomiei, cu atat vor fi mai bune pentru sanatatea dumneavoastra pe termen lung: petreceti mult timp asezat asa ca, fara un suport lombar adecvat, puteti dezvolta probleme grave la coloana. Cu toate acestea multi manageri de afaceri, tind sa acorde mai multa importanta altor obiecte de mobilier, si sa aleaga scaune cu cat mai ieftine, cu atat mai bine. Unele sunt solide, si vor rezista la multi ani de uzura, dar nu sunt concepute pentru folosire indelungata. Ar trebui sa va ganditi la o noua investitie, una in scaune care sa ofere toate beneficiile ergonomiei, sprijinind spatele angajatilor si oferind confort pentru gat, brate si umeri in timpul lucrului.


Ba chiar ati putea sa va ganditi la achizitionarea de scaune de birou cu masaj, daca nu pentru toti angajatii, atunci macar ca recompensa pentru unii dintre acestia. Acesta este un mod excelent de insentivare si de motivare a celor care au oferit rezultate excelente pe parcursul unui an sau a unei perioade mai indelungate de timp. Cu siguranta un astfel de scaun va fi apreciat si beneficiile aduse se acesta se vor intoarce spre companie, rezultand in cresterea productivitatii pe termen lung. Cu siguranta, un scaun de birou cu masaj ar reduce considerabil stresul. O pozitie confortabila si un masaj de maxim 15 minute pe zi, va relaxa muschii tensionati, oferind beneficii intelectuale si prin urmare, imbunatatind rezultatele angajatilor.


Un masaj regulat va ajuta la o circulatie mai buna a sangelui, scaderea tensiunii, imbunatatirea circulatiei limfatice, cresterea flexibilitatii de miscare, si eliminarea mai usoara a toxinelor din corp. Ca rezultat pe termen lung, cumpararea de astfel de scaune ar reduce absenteismul de la munca, concediile medicale si chiar cele de odihna.

 

Cand alegeti un scaun cu masaj sunt mai multe lucruri pe care va trebui sa le luati in considerare. In primul rand, acesta ar trebui sa aibe functii de ajustare a sezutului si acesta un factor foarte important pentru ca scaunul va trebui sa se adapteze la inaltimi si greutati diferite. Pe urma, functiile de masaj (intensitatea si tipul acestuia) ar trebui sa fie si ele ajustabile in functie de preferintele angajatului. Motorul trebui sa fie suficient de puternic dar cat se poate de silentios, altfel va deveni un factor de disturbare a atentiei.


Suprafata exterioara a scaunului trebuie sa fie rezistenta si solida pentru a putea fi folosit cat mai mult, de aceea asigurati-va ca va interesati care este termenul de garantie pe componente al scaunului.


Dupa ce ati analizat cu atentie toate aceste aspecte, va trebui sa gasiti un scaun care sa se incadreze in bugetul dezirat. In afara situatiei in care cumparati un scaun pentru cei din conducerea firmei, caz in care veti fi probabil dispus sa cheltuiti destul de mult, veti vrea sa excludeti scaunele cu functie de masaj pentru zona lombara, cu muzica, cu inclinare motorizata a spatelui sau cu caldura.  Piata o ofera o varietate atat de mare de astfel de scaune, incat cu siguranta veti gasi ceva potrivit pentru angajatii dumneavoastra.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *