Casa-Gradina

Ce avantaje are un sistem de incalzire in pardoseala !

Recomanda informatia!

Odata cu evolutia omenirii, avantajele au crescut simtitor, vizibil am putea spune. Una dintre aceste trepte in evolutie putem spune ca este si sistemul de incazlire in pardoseala, un sistem unic, ecologic, executat pentru a va asigura un plus de confort termic. Sistemele de incalzire in pardoseala se pot monta in absolut orice tip de cladiri sau imobile, fie ca este vorba despre cladiri vechi, aflate in renovare, fie ca este vorba despre cladiri si imobile noi, ba chiar putem spune ca este recomandat ca in cazul unei cladiri noi, sa aplicati aceste sisteme inovative capabile sa schimbe intr-o proportie covarsitoare ambientul si mai ales confortul termic.

Ca si exemple de podele care pot beneficia de asemenea sisteme, putem enumera: incaperile unei case(baie, bucatarie, dormitor), cladiri industriale(hale), cladiri publice(spitale, supermarketuri, scoli, sali de sport) sau chiar zone exterioare, acestea fiind folosite mai ales pe timpul iernii, cand topirea zapezii sau a ghetii reprezinta un adevarat target pentru o persoania fizica sau chiar pentru autoritati. Puteti sa aplicatii aceste sistem de incalzire in aeroporturi, poduri, terenuri de sport exterioare, stadioane sau chiar trepte si garajele de la domiciliu.

Multi nu s-au convins inca de avantajele lor, insa trebuie mentionat faptul ca va ofera un numar extrem de mare de avantaje, atat din punct de vedere termic, cat si din punct de vedere estetic sau al sigurantei casei dvs.

Un sistem de incalzire in pardoseala este 100% sigur, ecologic si cu o estetica aparte, astfel ca aveti posibilitate sa efectuati orice operatiune de amenajare, sistemul fiind aplicat in pardoseala, cu ajutorul unei sape sau imediat sub parchet. Acest sistem de incalzire va ofera si un plus in materie de usabilitate, astfel ca este extrem de silentios in timpul functionarii, nu necesita operatii de intretinere speciale, nu are nevoie de consumabile costisitoare si se preteaza perfect chiar si pentru cei alergici, acesta nu interactionand in niciun fel cu persoanele care se afla in mediul respectiv.

Din punct de vedere al temperaturii, sistemele de incalzire in pardoseala ofera un confort termic de invidiat. Distributia temperaturii se face ideal, asta daca montajul realizat s-a facut intr-un mod corect, podeaua pastrandu-si mereu o temperatura constanta si confortabila. Mai mult de atat, datorita tehnologiilor implicate, temperatura nu creste intr-un mod abuziv, astfel ca o sa reduceti consumul inutil de energie.

Nivelul temperaturii se regleaza automat sau manual, prin intermediul unui termostat aplicabil oricarei incaperi, acesta putand fi reglat la temperaturi intre 6 si 30 de gradeC. Despre acest termostat trebuie sa stiti faptul ca raspunde la comenzi doar daca s-a creat in prealabil o coloana de aer rece sau cald, timpul de raspuns intre comenzi(inchis-deschis) fiind de aproximativ 180 de secunde.

Avantajele sistemelor de incalzire prin pardoseala nu se refera doar la termicitate, specialistii recomandandu-le chiar si ca solutie pentru disparitia condensului de pe pereti, o problema foarte des intalnita in majoritatea apartamentelor si a caselor cu o constructie mai putin solida.

Mai mult de atat, orice sistem de incalzire in pardoseala dispune de o rezistenta la coroziune si abraziune, nu permite infiltrarea oxigenului in istalatie, tevile fiind protejate de un strat special, denumit EVOH si nu in ultimul rand, acesta da dovada de o fabilitate ridicata, functionarea sa la parametrii optimi realizandu-se chiar si la temperaturi scazute, temperatura agentului termic care circula prin conducte si a echipamentelor fiind una constanta, de cele mai multe ori, undeva la 35-40 de gradeC.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *