Casa-Gradina

Washer – service masini de spalat la domiciliu

Recomanda informatia!

Ce se intampla atunci cand masina de spalat se defecteaza? Este un moment la care ne gandim aproate toti, mai ales atunci cand stim care sunt avantajele datorate detinerii unui asemenea electrocasnic in gospodarie.

Ne-am invatat nu doar cu confortul pe care il avem datorita unui masini de spalat automate, cat mai mult ne-am invatat cu usurinta de a face lucrurile foarte usor si de a castiga mai mult timp, pe care il putem folosi si canaliza in alte activitati dedicate familiei sau noua. Cu singuranta in astfel de momente nu ne dorim sa spalam rufele cu mana, cam stim cu totii cata munca, energie si timp necesita aceasta activitate casnica. Sortat haine, inmuiat, spalat, clatit…ufff!!! Timp! Mult prea mult timp!

De ce Washer.ro?

Washer.ro este unul dintre cele mai bune service-uri autorizate pentru reparat masini automate de spalat rufe.

Ce se intampla daca apelezi la Washer.ro atunci cand ai o problema cu masina de spalat rufe automata?

despre-noi-washerWasher este echipa care a aparut in Romania in urma cu mai bine de 10 ani, timp in care de la o simpla ideea cu care s-a pornit in anul 2006, astazi au ajuns sa-si transforme toata cunostinta si sarguinta in scopul de a fi alaturi de toti clientii sai in a ii ajuta in orice problema aparuta atat la masina de spalat rufe automata cat si de cea de spalat vase.

Odata contactat telefonic service-ul Whaser.ro, un operator va anunta echipa mobila de profesionisti in legatura cu solicitarea si problema pe care o intampinati, iar intr-o perioada de maxim 2 ore, un reprezentat al service-ului se va prezenta la domiciliul dumneavoastra pentru o diagnosticaresi pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie.

In cazul in care defectiunea, avaria sau problema intampinata nu este foarte grava si greu de remediat si poate fi rezolvata acasa, operatiunea de resuscitare a electrocasnicului se va face pe loc, sub ochii vostri si acompaniati de toata curiozitatea voastra, fara alte deplasari. In cazul in care problema este mai delicata si necesita anumite aparaturi sau piese de schimb a caror remediere este posibila doar in sediul service-ului, atunci dupa expunerea intregii actiuni care urmeaza a fi demarata cu acordul dat de dumneavoastre si costul final al acesteia, masina de spalat va fi transportata gratuit la sediu, unde aceasta va fi reparata ca la carte.

Service-ul echipei dotat cu aparaturi ultra moderne si un stoc variat de piese de schimb, pentru orice marca si model indiferent de vechimea lui, ofera posibilitatea ca orice defectiune sa fie remediata in cel mai scurt timp, iar masina de spalat sa fie repusa in starea initiala de functionare.

Indiferent de lucrarea efectuata si de natura acesteia, orice interventie asupra electrocasnicului, fie ca este vorba de o reparatie completa sau doar una simpla, dumneavoastra veti primi o garantie extinsa de pana la 24 de luni atat pentru lucrarea propriu zisa cat si pentru piesele schimbate.

Orice operatiune efectuata cu succes de echipa service-ului Washer.ro se va finaliza prin transportul electrocasnicului la domiciliul de unde a fost ridicata. Dupa reinstalarea acesteia, dovada finala a executarii lucrarii va consta in probarea impreuna cu reprezentantul service-ului a functionalitatii electrocasnicului. Suntem pregatiti pentru reparatia oricarui tip de masina de spalat, apelati la un service Arctic autorizat!

De ce defectiunea unei masini de spalat automate sa va mai dea batai de cap?

Pentru orice problema intampinata, inainte de a lua decizia de a o schimba, mai oferiti acesteia o noua sansa la functionare. Service-ul Whaser.ro este alaturi de dumneavoastra in aceasta problema. Daca pentru noi este un fapt greu si de neconceput pentru ei este o joaca!

Cel mai bine ar fi sa salvati numarul lor de telefon pentru a-l avea la indemana in orice moment!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *