Divertisment

Cele mai astepate filme ale anului 2018

Recomanda informatia!

Anul 2018 se anunta un an plin de blockbustere, asemenea anului 2017. Fie ca suntem sau nu cinefili, cu totii asteptam lansarea unui film care se anunta a fi unul bun. Am intocmit o lista cu cele mai asteptate filme ale anului 2018, filme must see. Insa pentru unele din ele trebuie sa asteptam cateva luni buni pana la lansare. Fanii studiourilor Marvel si DC Comics sunt cei mai norocosi, un numar mare de filme produse de aceste studiouri urmeaza sa apara in anul ce vine. In capul listei se afla  Avengers: Infinity War, realizati de Anthony si Joe Russo, cu actori cunoscuti pecum Robert Downey Jr, Chris Hemsworth si Marc Ruffalo.

Conform ultimelor informatii acest film va uni mai multi eroi Avengers precum Black Widow care va fi interpretata de catre Scarlett Johansson, Iron Man, Captain America, Spider Man, Thor, Doctor Strange, Clint Barton si Hulk. Lansarea este prevazuta pentru mai 2018. In acelasi gen, Deadpool 2 a fost anuntat tot pentru anul 2018 insa, de aceasta data, va fi realizat de  David Leitch.

Filme de actiune de neratat. Ocean’s Eight al lui Gary Ross este un film care va fi jucat de un numar mare de personaje feminine interpretate de Anne Hathaway, Sandra Bullock, Rihanna, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Awkwafin si Sarah Paulson. Tomb Raider este un alt film de actiune extrem de asteptat.

Jurassic World : Fallen Kingdom se afla cu siguranta pe lista fanilor SF. Lansarea va fi in iunie 2018. In ceea ce priveste genul horror, Insiduous: The Last Key este unul din cele mai asteptate filme de acest gen. American nightmare 4 al lui Gerrar McMurray este un al film horror ce urmeaza sa fie lansat in 2018, in luna iulie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *