Divertisment

Aniversarea de 4 ani – prima petrecere adevarata

Recomanda informatia!

Nu incape nicio indoiala ca inca de la aniversarea primei luni a copilului, parintii pregatesc un tort si serbeaza evenimentul alaturi de cei mai apropiati membri ai familiei, si la fel luna de luna si apoi an de an. Insa prima petrecere adevarata, cea la care cel mic va vrea deja sa isi spuna punctul de vedere cu privire la invitati, va fi petrecerea pentru implinirea varstei de 4 ani. Pana la aceasta varsta cel mic va fi avand deja cateva cercuri de prieteni: pe de o parte fratii, verisorii si copiii prietenilor de familie, iar pe de de alta parte prietenii din parc si cei de la gradinta. El, alaturi de parinti, va face o selectie a acestora si va sti cel mai bine care sunt cei alaturi de care va vrea sa se distreze la petrecerea sa.

Fiind primul eveniment mai important din viata sociala a copilului, parintii vor dori sa ii dea un aer special si atunci vor opta pentru o locatie deosebita, special destinata celor mici, unde ei sa se poata distra in voie supravegheati de parinti. Si, desigur, ce petrecere ar fi aceea fara diverse articole de petrecere care sa ii bucure pe copii si sa le sporeasca modalitatile de distractie? Astfel, din arsenalul pentru petrecere nu vor trebui sa lipseasca coifurile de petrecere, sau bandanele pentru pirati, daca aveti un baietel care adora desenele cu Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, dar si coronite de printese pentru fetitele invitate, care vor vrea si ele sa se simta personaje de poveste.

De asemenea, nu uitati ca galagia inseamna distractie maxima pentru cei mici, si adaugati pe lista trompetele colorate, dar si galagioasele suflatoare din hartie. Pentru momentul sampaniei pentru copii si al tortului nu uitati de paharele si farfuriile vesele, cu personaje cunoscute celor mici, dar nici de lumanari personalizate. Si ca tacamul sa fie complet, faceti piticilor o surpriza si cumparati o piñata pe care sa o loveasca cu pofta spre distractia tuturor!

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *