Divertisment

Afla totul despre partenerul tau, in functie de zodia acestuia

Recomanda informatia!

In viata sociala , oamenii au functii foarte diverse, astfel ca intalnim tot felul de categorii sociale si profesionale: medici, profesori, ingineri, muncitori, comercianti, functionari etc. Fiecare categorie are trasaturile ei, rolul ei in societate, stiluri de viata si de gindire, uneori chiar limbaj si uniforme caracteristice. Dar ceea ce se vede in diversitatea nivelurilor vizibile ale vietii terestre, la nivel social si profesional, este doar o oglindire partiala a diversitatii care se manifesta la nivel cosmic.

Deosebirea este ca, la nivel cosmic, diversitatea este generata prin diversitatea vibratiilor si a combinatiilor de vibratii. Iar diferitele tipuri de vibratii sunt generate dupa legi constante, conform complexelor ritmuri cosmice ilustrate de miscarile planetare si stelare. In fiecare individ uman, vibratiile cosmice actioneaza in diverse raporturi si combinatii, in functie atat de momentul nasterii individului, cat si de optiunile sale in diversele domenii ale vietii.

Daca esti curios si vrei sa afli mai multe despre horoscopul dragostei, despre ce iti rezerva astrele in dragoste, despre ce zodie este mai infidela, mai fidela etc.

Te invit sa citesti un horoscop dragoste pe sexsafe.ro Afla ce nebunii ii plac in pat partnerului tau in functie de zodie.

Intra si citeste horoscop dragoste online pe SexSafe. Vei gasi, pe langa horoscop dragoste, si multe alte articole despre sex.

Vei afla lucruri pe care nu le stiai despre partenerul tau, din horoscopul dragostei in 2014 de pe SexSafe.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *