GTA 5 – Diferente intre PS3 si Xbox 360

Recomanda informatia!

GTA 5 a fost lansat de curand, iar astfel am apucat sa citesc si sa compar opinii atat din partea fanilor de Xbox cat si a fanilor Play Station care au jucat acest joc.

Chiar daca initial nu am crezut ca vor exista diferente ale jocului intre cele doua platforme, de fapt sunt anumite lucruri ce trebuiesc mentionate. Daca GTA 4 arata putin ciudat pe PS3, cei de la Sony au avut grija sa nu mai comita aceeasi greseala, iar la GTA 5 jucat pe Play Station, grafica este net superioara versiunii anterioare.

 

Principalele diferente la GTA5 intre PS3 si Xbox 360

Una din principalele diferente o remarci chiar la instalarea jocului. GTA5 vine pe doua DVD-uri pentru Xbox si doar ca un singlu Blu Ray pentru PS3. Spatiul ocupat este in jur 8GB la ambele platofrme. La Xbox se recomanda sa nu instalezi si CD-ul pentru Play, caci exista posibilitatea sa ii fie afectata performanta jocului. Nu prea inteleg de ce este mai bine cu CD-ul in unitatea optica decat pe HDD, caci ma gandesc ca daca jocul isi trage informatiile de pe hard disk ar trebui sa o face mai repede decat de pe unitatea optica. Insa, na, cine stie…

Calitatea grafica. Desi pe ambele platforme, jocul are o claritate foarte buna si o grafica ce rar se regaseste si in alte jocuri, versiunea pentru Xbox 360 este putin mai detaliata. Pentru a putea face bine diferenta ar trebui sa te uiti la frunzele palmierilor si vei observa ca in Xbox 360 pixelii sunt mult mai mici, evidentiind o claritate mai buna. De asemena, pe Play Station 3 nici reflectia in oglinda nu este la fel de detaliata ca pe Xbox.

Grand Theft Auto 5 arata si se joaca aproape la fel, atat pe PS3 cat si pe Xbox 360. Diferentele intre cele doua platforme sunt foarte mici incat sa fie luate in considerare. Iar despre joc…as putea spune ca este cel mai complex joc pe care l-am incercat vreodata. Daca ai jucat macar una din seriile anterioare ale jocului si ti-a placut, atunci GTA 5 ti se va parea incredibil de interesant si interactiv.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *