Divertisment

Gheata carbonica la evenimente speciale

Recomanda informatia!

Daca vrei ca nunta ta sa fie una speciala, alege cu incredere gheata carbonica. Cu acest ingredient surpriza vei face ca paharele de sampanie sa devina in niste mici vulcani spumosi, iar ringul de dans sa un adevarat peisaj de basm. Pe masuta unde va sta tortul decoreaza-o cu o foarte multe boluri efervescente.

Gheata uscata, asa cum mai este denumita gheata carbonica este realizata prin prin solidificarea dioxidului de carbon la presiune atmosferica. Acesta are o temperatura de aproximativ -78,5 grade Celsius, este lipsita de culoare si are un miros acrisor-picant, non-inflamabil dar si usor acid. In ultima perioada, gheata carbonica nu este folosita doar in scopuri industriale ci si in scopuri comerciale precum pentru inghetarea instantanee a alimentelor, monstrelor, la fabricarea inghetatei si mai ales pentru obtinerea efectelor speciale la evenimentele speciale.

In functie de ceea ce vrei sa faci, gheata carbonica se gaseste sub forma de granule, placi sau blocuri. In cazul in care iti place efectul pe care il produce gheata carbonica si vrei ca ea sa fie prezenta si la nunta ta, poti sa stai fara grija pentru aceasta este comestibila si non-toxica. Chiar daca ti se pare ca ar fi ceva toxic, aceasta se poate consuma fara nici o problema, nu lasa nici o urma pe pahar ci mai degraba va ramane in mintea invitatiilor pe o perioada foarte lunga de timp.

Ca si alte produse, gheata carbonica dupa ce a fost livrata la locul destinat trebuie tinuta la loc uscat, racoros si aerisit, dar in nici intr-un caz in frigider pentru ca poate decupla termostatul. Atunci cand vrei sa utilizezi gheata uscata foloseste-te neaparat de niste manusi. In cazul in care dodesti sa afli cat mai multe informatii despre ea acceseaza site-ul gheatacarbonica.ro. Vei gasi toate detaliile pentru ca nunta ta sa fie una de vis.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *