Informatii despre seria Omniverse a desenului Ben 10

Recomanda informatia!

Cand vine vorba despre Ben 10, cam toti cei care au varste pana in 20-25 de ani stiu cine este si cu ce se ocupa. Un serial de animatie foarte urmarit, Ben 10 a reusit sa ajunga la sufletul copiilor, fie ei mai mici sau mai mari. Evident, acest lucru se datoreaza in primul rand producatorilor care au stiut de fiecare data sa introduca personaje noi si intamplari care mai de care captivante. Astazi vom vorbi despre ce-a de-a patra reincarnatie a francizei americane Ben 10 si anume Ben 10 Omniverse. Imediat dupa lansare s-au creat deasemenea si nenumarate jocuri cu eroii noi ai ultrimatrixului, caci acum asa se cheama vechiul omnitrix. Ei bine, era de asteptat asta deoarece o multime de fani au creat sute de topicuri pe diverse forumuri in care ii ruga pe cei de la cartoon network sa produca macar cinci jocuri cu fiecare erou nou.

Ce reprezinta titlul Omniverse? Asa dupa cum am spus, reprezinta ce-a de-a patra serie a desenului realizat de grupul format din Joe Casey, Joe Kellu, Duncan Rouleau si Steven Seagle. In Romania, serialul animat a ajuns la sfarsitul lui septembrie 2012, bineinteles, acolo unde si-a facut aparitia si Ben 10 prima serie, pe Cartoon Network.

Ce actiune se urmareste in seria Omniverse? In Ben 10 Omniverse se urmaresc doua cadre la fel de importante pentru intelegerea actiunii in sine. In primul rand este vorba despre actiunea petrecuta in momentul in care eroul Ben 10 are deja 16 ani si lupta alaturi de un nou partener pe nume Rook Blonko impotriva extraterestrilor, si a unui nou caracter malefic ce poarta numele de Psyphon. In al doilea rand, regizorii au decis sa includa si un al doilea fir narativ care se petrece in trecutul personajului, la momentul in care acesta avea doar 10 ani. Bineinteles ca detaliile din trecutul acestuia sunt in stransa legatura cu actiunea petrecuta in tabloul principal, actiunea prezenta.

Personaje importante. Ei bine in aceasta noua serie Ben Omniverse, cel mai de pret prieten este Rook Blonko, un Revonnahgander de pe o planeta distanta. Daca ar fi sa ne intrebi nu stim exact ce inseamna, insa e important ca are o multime de abilitati speciale precum: proto armura, proto camioneta si proto arma. Cei doi sunt sunt sprijiniti in multe cazuri de alte personaje. Dintre ei amintim de Max, bunicul lui Ben, Patru Brate, Unda, Bloxx, Torta Vie, Granit, Cannobolt si alti eroi care transforma animatia intr-o serie la fel de captivanta pentru copii ca si prima. Serialul se difuzeaza in continuare pe Cartoon Network in fiecare miercurile la ora 17, asa ca fii pe faza, nu trebuie sa ratezi nimic.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *