Afaceri online

Cum sa vinzi incaltaminte pe internet

Recomanda informatia!

Cu toate tipurile de pantofi si branduri de pe piata, fiecare persoana poate avea o pereche de incaltaminte care sa ii reflete personalitatea si gustul. Puteti gasi pantofi la mai putin de 20 lei pana la perechi de incaltaminte extravaganta, care sa depasesca suma de 4000 Lei. Vanzarea de incaltaminte online va ofera posibilitatea de a face un profit mai mare, deoarece nu trebuie sa va faceti griji cu privire la a suporta costul de inchiriere al unui spatiu commercial si alte cheltuieli aferente care vin automat cand aveti un magazine fizic. Asemenea, puteti oferi preturi mult mai bune clientilor dumneavoastra si mai ales, incaltaminte de calitate care nu se regaseste in rafturile magazinelor mici, tarabelor din piata etc.

Inainte de a incepe afacerea, trebuie sa va decideti daca vreti sa vindeti incaltaminte fashion, cum ar fi Gucci ?i Dolce & Gabbana sau sa va axati pe incaltaminte sport: Adidas, Puma, Nike, Reebok, etc. Tipul de incaltaminte este determinant pentru a va alege designul pentru pagina web si mai ales ce tip de publicitate trebuie sa alegeti pentru a maximiza profitul.

Probabil, un detaliu important consta in alegerea unui furnizor de incredere, cu stocuri permanente, preturi bune si livrare rapida. Solicitati oferte de la furnizori locali cat si de la distribuitori externi si fiti atenti sa va asigurati ca incaltamintea este 100% originala. Cumpara o pereche de pantofi de proba inainte de a semna un contract de distributie si verificati calitatea lor, autenticitatea si mai ales stabiliti preturile de revanzare tinand cont de concurenta existenta in mediul online, costuri de transport etc.

Utilizati site-uri de licitatii si anunturi gratuite, precum kilipir.biz pentru a vinde pantofi. Alegerea de a vinde in sistem de licitatie va permite sa folositi varianta de a vinde la un pret fix, stabilit de vanzator, in vreme ce pe site-uri de anunturi gratuite puteti posta oferte care sa se adreseze locuitorilor din anumite judete, localitati si in functie de cerere, aceste informatii va pot fi de folos pentru a stabili care este regiunea din tara pe care trebuie sa va axati cu oferte pe viitor.

Inainte de crea site-ul de vanzari, este de preferat sa angajati un web designer profesionist si sa va sfatuiti cu el asupra culorilor, asezarea produselor in site si a altor detalii determinante pentru a atrage cumparatori. Daca nu exista buget pentru o pagina web personalizata, puteti alege un template gratuit, sunt o multime de platforme interesante pe care le puteti studia si sa o alegeti pe cea mai apropiata nevoilor de promovare.

In momentul in care v-ati decis asupra tipului de incaltaminte pe care doriti sa o comercializati, aveti un parteneriat cu un furnizor serios de pantofi si o pagina web de prezentare bine pusa la punct cu promotii si o tematica adecvata, trebuie sa incepeti promovarea produselor pe diverse forumuri unde oamenii discuta despre stiluri si pantofi la moda, asemenea, cu un buget minim puteti promova produsele in deverse reviste online. Este obligatoriu sa aveti o prezenta activa in retele sociale precum Facebook, Twitter sau Google+ pentru a va tine la curent urmaritorii cu privire la promotiile active, produse si marci noi in portofoliu sau alte beneficii interesante.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *