Afaceri online

Foloseste lampa cu led pentru biroul tau!

Recomanda informatia!

Fie ca este pentru biroul de la serviciu sau masa de lucru a copilului, fie ca este pentru noptierele din camera, lampa cu led este cea mai eficienta alternativa a mijloacelor de iluminat cu incandescența sau fluorescente, avnd nenumarate avantaje.

Care este cel mai eficient iluminat pentru birou?

 

Magazinul online cu produse de iluminat pe baza de led, magazinul led-zone are o oferta avantajoasa la lampile cu led și modele elegante și ieftine de corpuri de iluminat. Puteți opta, in funcție de nevoi, pentru lampi de birou cu led cu acumulator 3W in doua trepte de putere, lampa de birou rotunda slim, cu suport rotund și lampi de birou de tip bacheta, cu suport dreptunghiular. 

Lampa cu led- iluminatul eficient si economic

Printre principalele avantaje pe care iluminatul cu led le aduce sunt: consumul mic la energia electrica, chiar cu 90% mai scazut fața de mijloacele obișnuite de iluminare, durata de funcționare mai mare, adica durabilitate mare in timp, eficiența energetica, protecția mediului (nu emit gaze toxice și nu conțin mercur); dinamica luminii poate fi reglata cu ajutorul reglajului fluxului luminos, la fel și culorile ledurilor și dinamica temperaturii culorilor.

De asemenea, atunci cand sunt folosite, lampile cu led emit lumina doar acolo unde este nevoie, astfel ca nu au loc pierderi ale acesteia. Fiindca un led este o sursa de lumina mica, de cele mai multe ori insotita de un circuit electric, aceasta permite modularea formei radiatiei luminoase. Cumpara online lampi cu led pentru biroul tau și bucura-te de avantajele nenumarate ale acestora. 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *