Vreti o colaborare cu Site-Pedia?

Va oferim posibilitatea de a va promova serviciile si produsele comercializate atat online cat si offline prin intermediul unui articol de tip informativ. Pentru a putea adauga un articol pe site si pentru a putea insera link-uri externe dofollow este necesar sa ne comunicati acest lucru si sa achitati o anumita suma pentru un articol cu maxim doua link-uri externe incluse. La o comanda de mai multe articole, preturile sunt negociabile.

Site-ul www.Site-Pedia.ro este activ din 2011 (are peste 6 ani vechime), are PageRank 3, Page Authority 38 si Domain Authority 26.

Articolul trebuie sa fie scris fara diactritice in limba romana si sa contina un minim de 400 de cuvinte. Textul acestuia trebuie sa fie unic, iar acesta nu trebuie sa mai fie reutilizat dupa publicarea acestuia. Toate articolele sunt verificate periodic, iar in cazul in care cel putin un fragment din acesta se gaseste publica in alta parte, atunci articolul este sters de pe site.

Plata se poate face prin PayPal sau transfer bancar. Puteti utiliza formularul de contact daca sunteti interesati oferta noastra de promovare.

Puteti de asemenea sa trimiteti spre publicare articole si pentru site-ul activinfo.ro.