Afaceri online

Saltele din spuma poliuretanica – preturi bune la BellaNotte

Recomanda informatia!

Beneficiile oferite de salteaua din spuma poliuretanica sunt recunoscute de toata lumea. Salteaua din spuma poliuretanica este construita dintr-un material modern si de o foarte mare calitate din punct de vedere tehnologic. Spuma din care este construita reprezinta un material artificial, material care va ofera foarte multe beneficii pe care materialele naturale nu le pot oferi. Este foarte adevarat ca, din pacate, natura nu poate produce un material care sa ofere aceleasi beneficii precum spuma din care este construita acest tip de saltea de pat.

Ce caracteristici unice au saltelele din spuma poliuretanica?

Datorita caracteristicilor unice ale spumei din care salteaua din spuma poliuretanica a devenit un model extrem de popular si de vandut avand in vedere ca niciun alt model nu poate egala beneficiile pe care acestea le poate oferi.

8 beneficii pe care saltelele din spuma poliuretanica de la BellaNotte le ofera:

  • Durata de viata prelungita fara modificari ale propietatile sale
  • Structura deschisa si aerisita care permite evaporarea umiditatii si reglarea termica
  • Rezistenta crescuta la presiunea exercitata de corpul dumneavoastra.
  • Protectie ridicata impotriva acaerinilor si a bacteriilor
  • Flexibilitate crescuta
  • Reducere a punctelor de presiune ale corpului
  • Un grad ridicat de confort

Daca va doriti sa beneficiati de aceste avantaje, puteti intra aici pentru a vedea oferta de saltele din spuma poliuretanica de la BellaNotte, simplu si rapid. Avand in vedere materialul din care este construita, o saltea din spuma poliuretanica va imbunatati calitatea vietii oricarei persoane, doar prin faptul ca ofera un somn mult mai odihnitor si revigorant. Din ce in ce mai multe persoane ce dorm pe o saltea din spuma poliuretanica afirma ca, de cand dorm pe acest tip de saltea se simt mult mai odihniti si mai plini de energie.

La BellaNotte gasesti cele mai bune saltele din spuma poliuretanica

Accesand site-ul www.bellanotte.ro veti gasi acest tip de saltea cu o reducere de 26%. Profitati acum si cumparati-va cea mai buna saltea de pat de la BellaNotte. Doar la BellaNotte beneficiati de produse de calitate superioara, ce respecta toate standardele de calitate la cel mai inalt nivel. Daca aveti nevoie de consiliere pentru alegerea celui mai potrivit model de saltea, puteti apela cu incredere serviciul de consiliere de specialitate al magazinului online de saltele de pat BellaNotte la numerele de telefon: 0740.043.744 / 0743.235.677.  

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *