Afaceri online

Alegerea potrivita a unor carti online

Recomanda informatia!

In societatea romaneasca de astazi aflata intr-o continua prefacere si transformare, este destul de greu sa-ti trasezi un drum clar la capatul caruia, dupa obstacole oricat de grele, sa fii sigur ca vei avea o viata prospera si linistita. Cu totii insa ne dorim un trai mai bun, pentru noi si mai ales pentru copiii nostri. Totusi este posibil sa se piarda in van munca de ani intregi si eforturile noastre sa nu insemne nimic. Pe de alta parte, este posibil ca unor oameni ce n-au invatat, nu s-au spetit muncind, si in general nu s-au zbatut deloc, sansa le ofera totul pe tava, ca intr-un joc absurd de zaruri la care miza e insasi viata noastra.
Cum nu ne putem totusi baza pe sansa, ar trebui sa facem tot ceea ce depinde de noi. Aceasta presupune o educatie solida, care sa completeze cunostintele scolare si sa ne sustina in orice situatii posibile, pentru a face fata suprizelor uneori neplacute pe care ni le poate rezerva viitorul.
Dupa cum stim cu totii, in scoala romaneasca desi cerintele sunt foarte mari, din pacate posibilitatea de a capata cunostintele necesare este foarte mica. Sistemul s-a schimbat de asa natura, incat in ciuda faptul ca materia este foarte densa, timpul efectiv de predare a acestor cunostinte este minim. Se ajunge la situatia in care profesorul preda si reuseste sa faca o problema in timpul orei, dupa care tema pentru acasa cuprinde zece, sau mai multe probleme. Este absurd, dar in parte de inteles din cauza obtuzitatii sistemului refractar schimbarii.
Putem achizitiona, apeland la carti de la librarii, carti pentru copii, sau enciclopedii si auxiliare scolare, de nelipsit din biblioteca unui scolar. Pe de alta parte, carti dezvoltare personala, sau de popularizare a stiintei, sau chiar beletristica, ne asteapta si pe noi, adultii, sa regasim placerea lecturii.
Ne putem ajuta copiii punandu-le la dispozitie dictionare, enciclopedii pentru copii care sunt extraordinar de utile, caci explica in detaliu aspecte din diferite domenii intr-un limbaj relativ lejer, de popularizare a stiintei.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *