Afaceri online

Escape Room in oglinda, doar la Cryptex

Recomanda informatia!

Cryptex detine o oferta inedita de camere escape room in Bucuresti, povestile lor misterioase asteptandu-te cu nerabdare pentru a demonstra ca poti sa faci fata provocarilor pe care ti le-a pregatit! Jocul escape room este unul dintre modalitatile de a petrece intr-un mod interactiv timpul alaturi de gasca ta de prieteni, iar in acest caz a veni la Cryptex va reprezenta o alegere reusita ori de cate ori vrei sa iti testezi abilitatile si nu numai!

Care sunt povestile propuse de camerele escape room in Bucuresti?

Cryptex iti pune la dispozitie trei camere escape room despre care poti afla mai multe pe acest link care te vor fascina cu povestile misterioase carora va trebui sa le faci fata in 60 de minute! Conceptul dupa care sunt realizate povestile acestor camere merge pe principiul descoperirii indiciilor, a intelegeri ghicitorilor si a gasirii ultimei cheite care te va putea elibera in timp optim din una din camerele room escape pentru care vei opta. Astfel una dintre optiunile propuse de Cryptex este jocul escape room in oglinda, cele doua camere Anonymus oferindu-va posibilitatea de a iti testa impreuna cu prietenii tai abilitatile unor adevarati exploratori!

Casa conspirativa este cea mai cautata camera room escape in Bucuresti, povestea sa fiind plina de enigme,ceea ce iti va creste si mai mult pasiunea pentru atractivul joc escape game!

Preturile escape room in Bucuresti

Preturile escape room in Bucuresti propuse de Cryptex sunt variate, in functie de zilele in care vei realiza rezervarea, cat si in functie de intervalul orar pe care il vei solicita! Ceea ce este cert insa, este faptul ca nu vei regreta faptul ca ai ales sa faci fata provocarilor, indiferent daca vei reusi sau nu sa dezlegi misterele camerelor. Intreaga lista de preturi este disponibila pe site, acolo unde vei regasi si ofertele pentru elevi sau studenti!

Despre Cryptex

Crytex este unul dintre cele mai atractive jocuri escape room, o adevarata sansa de distractie pentru tine si gasca ta de prieteni! Pentru a face o rezervare pentru camerele room escape in Bucuresti, poti suna la numarul de telefon 0787.889.665 sau poti trimite un mesaj la adresa de e-mail info@crytex.ro ! De asemenea, cei de la Cryptex pot fi gasiti la adresa Strada Occidentului nr. 33,Sector 1, Bucuresti! ###

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *