Afaceri online

Protejeaza-ti locuinta cu o asigurare pentru locuinta avantajoasa

Recomanda informatia!

Gothaer este unul din cei mai importanti jucatori din domeniul asigurarilor din Romania, acesta vin in ajutorul clientilor cu pachete de asigurari foarte avantajoase, cu un inalt grad de calitate. O asigurarea de la Gothaer poate fi incheata in unul din sediile din Bucuresti, prin intermediul brokerilor autorizati sau online pe site-ul gothaer.ro.

Asigurarea facultativa pentru locuinta Casa Mea de la Gothaer

Aceasta polita este una perfecta daca vrei sa iti protejezi casa cu o polita de asigurare facultativa pentru locuinta. O atfel de asigurare preia riscurile de incendiu, de explozie, furtuna, cutremur sau inundatie. In plus, pe langa asigurarea locuintei, aceasta asigurare iti ofera acoperire si asupra bunurilor din casa, dar si din punct de vedere al raspunderii civile fata de terti pentru pierderile provocate acestora.

Avantajele acestei asigurari pentru locuinta

In ceea ce priveste locuinta si bunurile acesteaia, acoperirea este una foarte larga ce cuprinde casa si anexele acesteia, hinele, produsele electronice si electrocasnice, precum si mobilierul.

Riscurile pentru care locuinta si bunurile sunt asigurate sunt foarte largi si cuprinde riscuri precum:

– flexa: incendiu, traznet, explozie, cadere de corpuri

– calamitati naturale: cutremur, inundatii, alunecari de teren

– fenomene atmosferice 

– furt: prin efractie sau talharie

– vandalismul sau revoltele

– dar si cheltuielile produse de autoritati

Bunurile din locuinta sunt asigurate pentru o suma de 5000 de euro, iar suma asigurata pentru raspunderea civila este in valoare de 3000 de euro, ce este valabila pe tot teritoriul Romaniei.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *