Afaceri online

Atrage clientii si vinde online

Recomanda informatia!

Descopera cum poate marketingul sa iti propulseze afacerea online.

 

Peste 90% din oameni folosesc Internetul pentru a lua decizii in ceea ce priveste cumparaturile facute. De aceea, marketingul online a devenit crucial pentru succesul companiilor. Acest mini ghid te va ajuta sa iti construiesti marca online. Vei descoperi in egala masura cum poti sa atragi clientii potriviti si tehnicile pe care trebuie sa le folosesti pentru a transforma vizitatorii site-ului tau web in clienti.

Defineste-ti mesajul si intelege-ti clientii. Invata cum sa iti prezinti compania intr-o maniera uniforma si sa produci un mesaj care sa iti interpeleze clientii.

Atrage clientii online. Creste traficul spre site-ul tau web si invata principiile unui marketing online eficient.

Evalueaza si optimizeaza eforturile tale digitale. Determina clientii sa iti cumpere produsele sau serviciile imbunatatind constant eforturile de marketing online.

Chiar daca promovarea pe Facebook este destul de populara la noi in tara, majoritatea folosim doar putin din posibilitatile acesteia.

Si nu ne referim aici la faptul ca multi dau Boost post din Timeline si nu din Ads Manager, pierzand astfel numeroase posibilitati de imbunatatire a reclamei. Desi, ar trebui sa te opresti acum din a mai face acest lucru si sa creezi reclame din Ads Manager!

In Ads manager ai mult mai multe posibilitati de eficientizare a reclamelor!

Poti arata reclame oamenilor in functie de datele demografice, in functie de interese, in functie de paginile carora le-au dat like. In plus, poti arata reclame in functie de diferite comportamente online cum ar fi daca au facut cumparaturi online sau alte tipuri de comportament.

Un exemplu foarte bun este legat de Folosirea Lookalike Audiences. Practic, aceasta functie ne permite sa gasim o multime de  potentiali clienti, persoane similare cu cele care au cumparat de la noi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *