Cumpara de la ecopier un copiator Bizhub C353

Recomanda informatia!

Konica Minolta Bizhub c353 are la baza un proces de copiere electrostatica laser, sistemul tonerului fiind polimerizat Simitri HD. De mentionat ca acest copiator Bizhub c353 poate fi achizitionat de pe ecopier.ro la un pret special.

Caracteristici tehnice Bizhub c353

Viteza de copiere/printare a copiatorului Bizhub c353 pentru paginile A4 este de 35 cpm, in vreme ce pentru foile S3 este de 17 cpm. Timpul de incalzire este de apoximativ 72 secunde, insa acesta poate varia, in functie de mai multi factori. Printre functiile copiatorului Konica Minolta Bizhub c353 le enumeram pe cele de inserare pagina si capitol, ajustare test de print, memorare setari joburi, functii arta digitala, overlay, repetare imagine, protejare la copiere, stampilare, copiere in doua culori, ajustare imagine, sau copierea a doua sau patru imagini reduse pe aceeasi copie.

Performante imprimanta Bizhub c353

Imprimanta copiatorului Konica Minolta Bizhub c353 are o rezolutie de printare de 600 x 1800 dpi, beneficiind totodata de un procesor PPC750FX/600MHz. Dispune de mai multe functii de printare, printre care si cele de Programare joburi Mixmedia, Mixplex, Easy Set, Watermark, Protejare copiere, Mod salvare toner, imprimare carti de vizita sau imprimare creatii de grafica.

Dimensiuni si performante

Bizhub c353 are o memorie standard impresionanta, de 1,024 MB, hard disk-ul extern avand o capacitate de 40 GB. Durata de viata a tonerului Black este de 24,500 pagini, in vreme ce durata de viata a tonerului CMY este de 19,000. Consumul de energie este mic, mai putin de 1,5 kW. Bizhub  c353 are o greutate considerabila, dar este totusi mai mic decat alte copiatoare din clasa sa, cantarind in acest sens in jur de 81 kg.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *