Diverse

Serivii de reasigurari complete si complexe

Recomanda informatia!

Gothaer Asigurari si Reasigurari este o firma ce isi desfasoara activitatea in Romania, pe piata asiguarilor ce ofera clientilor sau cele mai calitative servicii de asigurare, cat si reasigurare. Aceste servicii sunt unele largi, ce cuprin domenii vaste de activitate, cu asigurari casco, asigurari de sanatate, asigurari pentru locuinta si multe alte astfel de asigurari. Toate aceste polite de asigurare pot fi accesate foarte usor prin intermediul unor brokeri sau agenti de asigurari autorizati, prin intermediul sediilor din Bucuresti sau online pe site-ul celor de la Gothaer.

In ceea ce priveste serviciile de reasigurari, acestea sunt unele pe care le intalnim mai rar pe piata din Romania, insa Gothaer vine cu solutii complete si complexe pentru aceste tipuri de servicii.

Serviciile de reasigurare

Gothaer vine in intampinarea nevoilor clientilor cu programe complexe si cuprinzatoare ce contin servicii de reasigurare cu parteneri renumiti international, printre aceste nume ii intalnim pe unii din cei mai importanti reasiguratori, cum ar fi General Reinsurance, Partner Re, SCOR, Hannover Re, Sirius si multi altii. Acestia sunt partenerii Gothaer cu care acesta protejeaza in mode corespunzator toate raspunderile asumate.

Toate aceste firme de reasurari, au o putere financiara foarte mare, acestia fiind cotati de catre agentia de rating Standard & Poor’s cu calificative de cel putin A-, dar si cu calificative de top precum cei de la General Reinsurance cu calificativul AA+, Swiss Re si Hannover cu AA-.

Aceasta relatie pe care cei de la Gothaer si-a format-o cu acesti parteneri de renume, face ca din aceasta firma sa beneficieze de o incredere foarte mare a clientilor, datorita sigurantei pe care o au in plata despagubirilor aferente de asigurari.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *