Diverse

Sacouri pentru barbati – Tinuta ideala

Recomanda informatia!

Toti consultantii de imagine profesionisti, intotdeauna isi sfatuiesc clientii de sex masculin sa se imbrace astfel incat sa isi accentueze atributele puternice. Multi dintre barbati au impresia ca alegerea imbracamintii dupa tipul corpului este doar pentru femei, dar nu este deloc adevarat.
Aici sunt raspunsurile la unele intrebari puse de curand si care vor ajuta orice profesionist de top sa se imbrace corespunzator tipului de corp pe care il are, urmarind in acelasi timp regula nasturilor.
Multi barbati care se afla in pozitii de putere, sau care sunt la un nivel de mijloc, dar doresc sa fie promovati la urmatorul nivel trebuie sa inteleaga mesajul puternic al unor sacouri. Oricand sunteti la un interviu de promovare sau participati la un eveniment filantrop, exista posibilitatea sa trebuiasca sa purtati sacouri care emana autoritate. Aceste sacouri sunt considerate ca fiind uniforma corporatista, dar in zilele noastre orice barbat are nevoie de sacouri din cand in cand – pentru evenimente speciale, pentru nunti, inmormantari sau intalniri formale. Click aici pentru magazinul online de sacouri barbati Boutique Mall.Dar, indiferent de motivul pentru care le purtati, mesajele transmise de sacouri sunt: putere, sofisticare si eleganta.
Acum ca ati inteles importanta unui sacou si cum sa potriviti modelul sacoului in functie de fizicul vostru, va va fi mai usor sa il comandati de pe internet, fara a fi ingrijorati de o posibila nepotrivire. Recapatati-va increderea de sine sau intariti-o cu un sacou bun care va transforma intr-o persoana mai sigura si mai puternica.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *