Diverse

Scaune auto pentru copii cu sistem ISOFIX – alege siguranta!

Recomanda informatia!

Parintii cu ceva experienta in spate stiu ca siguranta copilului este principal lor grija. De aceea, indiferent de situatie, copilul trebuie protejat de absolut orice lucru care ar putea sa ii puna in pericol sanatatea. Unul din locurile in care siguranta trebuie sa fie asigurata la maximum este in masina. De regula, centura este modalitatea principal prin care pasagerii se asigura in momentul unui impact. Insa unui copil mic nu ii poti pune centura. Ce facem in acest caz? Ei bine, cea mai buna solutie o reprezinta scaunele auto cu Isofix.

De ce sistemul cu prindere Isofix este mai bun?

ISOFIX (Internation Strandards Organisation) este cel mai sigur sistem pentru scaunele auto. Acesta este cel care asigura fixarea eficienta a scaunelor de copii in masina. Asadar, majoritatea masinilor noi au integrate direct din fabrica sistemul de prindere Isofix pentru toate scaunele. Prin acest lucru, producatorii de masini se asigura ca familiile cu copii cu varsta de pana in 3-4 ani, pot cumpara un scaun auto cu sistem de prindere ISOFIX si il pot instala cu usurinta pentru a il proteja pe cel mic. Babyneeds vine cu o oferta fabuloasa de scaune auto cu prindere ISOFIX pe care o puteti vedea in acest link: https://www.babyneeds.ro/plimbare-relaxare/scaune-auto/filtre/tip-prindere-cu-isofix , care cu siguranta vor deveni cei mai buni prieteni ai copiilor in deplasarile lungi cu masina. Scaunele auto cu prindere Isofix sunt de regula pozitionate pe bancheta din spate a masinii. Acest sistem vine direct din fabrica si este creat special pentru protectia copiilor. Scaunele cu IsoFix se gasesc de regula separat, in magazinele de specialiate, insa sitemul de prindere este unul standard pentru majoritatea modelelor de masini. Astfel ca modelul de scaun poate fi cumparat in functie de preferintele parintilor. Parintii nu se zgarcesc atunci cand vine vorba despre siguranta copilului lor, desi la Babyneeds se gasesc scaune auto cu Isofix la preturi foarte bune si la calitate ridicata, care asigura un drum lin si sigur al bebelusului lor. De exemplu, preturile pentru comodele scaune auto cu prindere Isofix de pe BabyNeeds incep de la 445 RON, pentru comoda serie EuroBaby, disponibila in nuante de maro, negru si albastru, cu un design destinat copiilor cu o greutate de 15-36 kg, deci grupa 2,3. Incepand cu 459, preturile cele mai mici sunt tot la seria EuroBaby, insa pentru o categorie mai vasta de micuti, cu greutatea cuprinsa intre 9 si 36 de kg. Printre cele mai populare si mai scumpe scaun auto cu prindere Isofix sunt cele din seria Serona si Serona Plus de la Cybex, care ajung si la 2350 RON, pentru un plus de siguranta si confort, care vor face placute toate drumurile pe care micutul le va face cu masina.

Despre BabyNeeds

BabyNeeds este magazinul online cu produse pentru copilasi si mamicile lor. BabyNeeds asigura o gama variata de produse destinate uzului de catre si pentru copii, printre care elemente pentru camera si curatenia bebelusului, masa si siguranta lui, precum si pentru distractia acestuia. Produsele achizitionate vor fi livrate la domiciliu prin curierat rapid, iar pentru cele care depasesc valoarea de 150 RON, livrarea se face gratuit.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *