Diverse

Viziunea noastra despre piata de inchirieri masini

Recomanda informatia!

Totul are o istorie chiar si piata de inchiriere masini are o istorie. Noi respectam traditiile pietei de inchiriere masini, astfel pentru noi aceasta activitate este mai mult o placere nu o afacere. Suntem bucurosi si mandrii doarece suntem constienti de faptul ca clientii nostrii sunt in siguranta si in conditii bune in fiecare moment cand folosesc servicul nostru de masini de inchiriat. In ultimii ani compania noastra a devenit un puternic agent de inchirieri masini in Bucuresti obtinand multe comentarii pozitive din partea clientilor. E o mare placere pentru noi sa auzim cuvintele calde si amabile ale multor clienti de ai nostrii prin care multumesc si apreciaza serviciul nostru de masini de inchiriat. Aceste lucruri, aceste cuvinte ne fac zilele stralucite, zi de zi. De asemena aceste lucruri minunate ne determina sa aprofundam si mai mult cunostintele noastre pe piata de inchirieri masini. Consideram ca putem intelege mai bine respectiv putem servii mai bine interesele si cerintele clientilor nostrii daca facem eforturi in continuare pentru a culege noi si noi informatii despre piata, masini de inchiriat. In continuare va invitam sa cititi o prezentare scurta despre istoria si despre traditiile acestei piete minunate de inchiriere masini pe care il respectam atat de mult.

Inceputul pietei de inchiriere masini este inrudita cu inceputurile industriei de automobile in Statele Unite ale Americii, insa din pacate cu exactitate nu se poate determina inceputurile pietei de inchirieri masini. Foarte multi care au studiat istoria pietei masini de inchiriat sustin ca prima masini inchiriata a fost un Ford, mai precis un T-Model al Ford. Primul care a deschis o agentie de inchiriere masini in Statele Unite era Joe Saunders. El a deschis agentia sa in Nebraska si a cerut zece centi pentru fiecare mila parcusca cu unul dintre masinile lui. Aceasta inovatie de masini de inchiriat a fost un mare succes pentru el. In anul 1925 el avea deja 21 de agentii in Statele Unite. Un alt individ talentat din Statele Unite, numit Walter Jacobs a lansat si el afacerea sa de masini de inchiriat in acele vremuri cu un succes si mai mare. Dar intre timp el a vandut agentia sa lui John Hertz, proprietarul Yellow Cab. In perioada prohibitiei piata masini de inchiriat a cunoscut un declin doarece foarte multi sustineau ca masinile sunt folosite pentru a transporta criminali astfel din aceasta cauza in aceea vreme sectorul inchiriere de masini a beneficiat de o reputatie negativa insa dupa aceasta perioada piata a inceput iar sa se ridice.

Un alt moment istoric pe piata masini de inchiriat a urmat dupa cel de-al doilea razboi mondial cand companiile aeriene au devenit din ce in ce mai populare iar astfel multi oameni de afaceri au avut nevoie de un serviciu de inchiriere masini pentru caltoriile de afaceri. John Hertz, inainte de cel de-al doilea razboi mondial, in anul 1932 a deschis deja o agentie de inchiriere masini la Aeroportul Midway din Chicago. El a reusit sa observe in timp posibilitatile benefice care erau date de aeroporturi respectiv de catre companiile aeriene pentru afacerea sa de masini de inchiriat. Warren Avis un alt renumit agent de inchiriere masini, a plasat si el agentiile sale in aeroporturi sau langa aeroporturi.

Aceasta piata iar a cunoscut un declin in urma atacurilor teroriste din septembrie 2001, deoarece transportul aerian a fort incetinit dupa aceste atacuri dar in ultimii ani piata masini de inchiriat a inceput iar sa se ridice la fel ca si in urma perioadei de prohibitie. In zilele noastre si aceasta activitate este puternic influentata respectiv determinata de catre o alta inovatie minunata al secolului trecut numit, internet. Astfel, este deja posibil ca cineva sa faca apel la un serviciu de inchiriere masini respectiv sa inchirieze o masina chiar si din confortul locuintei sale si totul dureaza doar cateva minute.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *