Diverse

Cum te ajuta solutiile de impachetat moderne sa castigi increderea clientilor?

Recomanda informatia!

Firmele de curierat si persoanele care trimit colete des, catre clientii lor, ar trebui sa ia in calcul faptul ca modul in care sunt ambalate anumite produse, atrag atentia si increderea clientilor lor. Sunt mai multe aspecte la care un client se uita, dar cel mai important este modul in care produsul a fost ambalat si starea in care a ajuns la destinatie. Acesta este motivul pentru care  ar trebui sa iei in considerare cumpararea unor plicuri si pungi de curierat adecvate, asa cum sunt cele de aici https://www.foliecubule.ro/catalog/plicuri-pungi-curierat-52.

Metoda de ambalare asigura integritatea obiectelor trimise

Indiferent daca trebuie sa trimiti documente sau alte obiecte care pot fi puse in plicuri sau in pungi de curierat, este foarte important sa tii cont de faptul ca acestea trebuie sa fie special concepute astfel incat sa asigure integritatea bunurilor trimise. In acest sens, atunci cand clientul vede ca ceea ce ai trimis a fost foarte bine protejat si obiectele din interior, indiferent de natura lor, nu au fost supuse riscurilor, va avea mai multa incredere in tine. Spre exemplu, daca trimiti documente, vei face o impresie mai buna daca punga sau plicul este impermeabil si daca interiorul plicului este captusit cu folie cu bule, decat daca trimiti utilizand un plic clasic, din hartie, care se poate uda si deteriora usor.

Integritatea bunurilor trimise poate afecta relatia dintre o firma si clientul sau

In momentul in care ai de trimis obiecte de orice natura catre clientul tau, daca acestea ajung deteriorate cu siguranta acest lucru iti va afecta relatia cu el pe termen lung. De aceea, este important sa gasesti cele mai bune metode cu ajutorul carora sa trimiti coletele. Chiar daca trimiti, spre exemplu, haine, este important ca ambalajul sa fie impermeabil, astfel incat daca in timpul transportului coletele sunt lasate o perioada afara, continutul sa nu ajunga ud la destinatie. In plus, anumite tesaturi, pot pierde din culori sau se pot strica atunci cand se uda, pot mucegai in momentul in care aerul din interior devine cald si favorizeaza dezvoltarea sporilor de mucegai. Un astfel de colet va fi cu siguranta o surpriza neplacuta.

Restituirea produselor si inlocuirea nu reprezinta o solutie

Trecand peste faptul ca anumite produse pot sa fie de neinlocuit, asa cum sunt cele unicat, restituirea si inlocuirea nu reprezinta o solutie buna. Acesti doi pasi fac ca un client sa piarda timp, iar tu vei pierde cu siguranta bani pentru a inlocui produsele deteriorate. In cazul in care este vorba despre anumite produse facute pe comanda, asa cum sunt rochiile de exemplu, este posibil sa nu poti reface comanda la data in care clienta are nevoie de rochia pe care a comandat-o, caz in care vei pierde pretul aferent rochiei si probabil vei obtine si recenzii negative. Daca refaci comanda, vei pierde costurile aferente materiei prime si manoperei.

Toate aceste aspecte conteaza foarte mult in relatia cu clientul tau, ceea ce inseamna ca va trebui sa gasesti cele mai bune variante de transport si ambalare astfel incat coletele sa ajunga intacte la destinatie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *