Diverse

Cand mi-e pofta de ceva dulce, caut cele mai bune prajituri!

Recomanda informatia!

Cand incepe sa imi fie pofta de ceva dulce, privirea mea surprinde absolut fiecare cofetarie de pe strada, si nu mai spun ca uneori ma entuziasmeaza si cofetariile inchise la care firma ruginita pe care inca mai scrie „Cofetarie” mai persista deasupra unei intrari blocata cu lant si lacat. Insa, dulciurile din cofetariile online din Bucuresti sunt singurele care ma linistesc; stiu ca online pot gasi ce-mi cere inima in materie de desert!

Mare mai este Bucurestiul si la fel de mare este si pofta mea de dulce! Desi nu este bine sa ma gandesc atat de mult la dulciuri, iata ca o fac, si sper sa fie numai ceva trecator, pentru ca altfel o sa ma ingras, gratie unei dorinte culinare de nestavilit!

Moderatia este cheia, daca gasesc undeva gusturi armonizate, atunci mai degraba ca savurez si savurez si ma satur numai dintr-o prajitura sau o felie de tort.

Sa vorbim despre ce ofera cofetariile din Bucuresti care activeaza in online

Am deschis laptopul. Am cautat cofetarii, si am gasit atat de multe, incat mi-am spus sa inchid ochii si sa dau click la intamplare, dar undeva in partea de sus, ca sa tintesc spre calitate. Am ajuns pe Cofetariaarmonia.ro, cofetarie pe care am inceput sa navighez avand apa in gura. Acolo am gasit urmatoarele:

  • Torturi de nunta cu trei etaje (gata, vreau sa fac nunta, dar nu am cu cine; gasesc eu)
  • Torturi de botez atat de colorate (merg la doua botezuri anul acesta, abia astept!)
  • Candy bar cu un mousse de chocolat, un crocant de praline si ceva denumit noisette, candy bar cu fistic, visine si migdale (rontai mult fistic, iubesc visinele si migdalele sunt minuni)
  • Macarons cu ganache litchi (ce denumire interesanta!)
  • Eclere cu ciocolata, cu praline, numai bune pentru mine!
  • Cozonaci cu mac, nuca sau rahat
  • Pasca cu branza dulce si stafide

Stai! De ce enumar si produse de patiserie? Cozonacii si pasca aceasta tot dulci sunt, dar nu sunt produse de cofetarie. Cred ca am navigat prea mult pe Cofetariaarmonia.ro, ei au si produse de patiserie si panificatie.

Gasim, in cofetariile online, si produse de patiserie?

Cred ca produsele de patiserie isi au locul la o cofetarie pentru ca nu se poate consuma numai dulce, dulce, dulce si creme si frisca si topping-uri, pentru ca sunt prea greu de dus de catre un stomac sensibil precum al meu. Preparatele de patiserie au rolul de a echilibra gusturile pe parcursul unui eveniment reusit.

Eu poftesc si la evenimente pentru ca stiu ca acolo gasesc si produse de cofetarie si produse de patiserie, aranjate frumos, si stiu ca la anumite persoane drage mie pot sa recomand o cofetarie de la care sa se „doteze” cu dulciuri. Iata cum, din nou, totul se invarte in jurul poftei mele de dulce care m-a naucit! Sper sa scap de acest gand. Si pot sa scap de acest gand numai dupa ce imi potolesc pofta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *