Statusurile – o alta metoda de comunicare

Recomanda informatia!

In prezent, tehnologia este cea care conduce orice domeniu din cotidian. Atunci cand vorbim despre tehnologie vorbim in primul rand despre internet deoarece acesta este cel care ne ajuta sa ne informam rapid oferindu-ne o varietate din informatii din care sa o sustragem pe care de care avem nevoie.

Pe internet gasim  orice: de la jocuri de orice fel pana la informatii academice, asadar internetul este un real ajutar in viata de zi cu zi. Totusi, inafara de informatie internetul ne mai ofera o facilitate si anume comunicarea. Daca ne dorim sa comunicam eficient si  sa putem vorbi si cu persoane din toate colturile lumii, atunci messenger-ul este metoda la care trebuie sa apelam.

Pe messenger putem vorbi oricand si oricat si tot ceea ce trebuie sa facem este unul sau mai multe adrese sau ID-uri. Deasemenea, messenger-ul nu ne ajuta numai sa comunicam ci si sa trimitem anumite fotografii sau alte fisiere dar si sa ne vedem cu cealalta persoana prin intermediul web-cam-ului.

Totusi, daca nu vreti sa deschideti o conversatie insa aveti ceva de spus, tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti statusuri. Statusurile pot fi create fie de dumneavoastra, fie pot fi luate de pe internet de unde veti gasi foarte multe idei pe mai multe domenii.

Daca va doriti sa ii transmiteti ceva intr-un mod indirect unei anumite persoane sau daca sunteti cu adevarat indragostit(a) si vreti ca toata lumea sa cunoasca acest lucru atunci puteti sa scrieti chiar si statusuri de dragoste deoarece pe internet exista zeci de idei.

Site-urile care va pun la dispozitie statusurile se actualizeaza constant asadar veti gasi mai mereu statusuri noi, inedite pe care sa le folositi. Deasemenea, aceste statusuri pot fi folosite si pe alte retele de socializare, asadar, daca vreti sa va surprindeti prietenii cu un status haois si inedit, alegeti-l pe cel mai bun de pe site-urile specializate!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *