Diverse

Cosmetice de la Phyt’s Romania – pentru o piele tanara si frumoasa

Recomanda informatia!

Pielea frumoasa este un target pe care multe femei si-l propun indiferent de varsta.  De aceea cosmeticele reprezinta mijloacele prin care doamnele isi ating acest scop: acela de a avea o piele frumoasa chiar si in cazul in care varsta nu este cea de 20 si ceva de ani. In acelasi timp in ultimul timp exista un trend pe piata si anume acela de a se folosi cat mai multe produse bio a caror continut este unul organic fara alte ingrediente daunatoare sanatatii cum ar fi parabenii.

Solutia optima sunt cosmeticele bio profesionale certificate organic care nu contin nici un ingredient daunator si sunt produse doar din substante 100% naturale. Unul din cei mai cunoscuti producatori francezi de cosmetice bio profesionale sunt cei de la Phyt’s. Acestia si-au facut aparitia si in Romania dorind sa ofere consumatorilor din Romania solutia optima pentru ingrijirea pielii pentru intreaga familie.

Cosmetice bio pentru intreaga familie

Cosmeticele bio Phyt’s Romania cuprind o larga gama de produse adresate diferitelor probleme ale tenului  cum ar lipsa de hidratare, ten pigmentat, ten gras, ten cu riduri si nu numai. Totodata produsele Phyt’s dispun de produse destinate ingrijirii mainilor si picioarelor. Totodata cosmeticele Phyt’s au si o gama adresata sezonului estival pentru perioada de vacanta la mare.

Totodata pentru persoanele care doresc o piele tonifiata exista o gama speciala pentru tonifiere cu efecte benefice asupra pielii doamnelor sau celor care o folosesc.

Multe din aceste cosmetice bio contin ingrediente naturale precum petitgrain ce calmeaza si purifica pielea. Uleiul de argan este cunoscut ca fiiind bogat in calciu si vitamina E ce ofera pielii  elasticitate si stralucire. Un alt ingredient prezent in produse bio Phyt’s pentru ten este coada soricelului ce elimina toxinele la nivelul piele si relaxeaza tenul in acelasi timp.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *