Diverse

Cel mai bun detector radar

Recomanda informatia!

Daca esti un conducator auto fortat de imprejurari sa faci drumuri numeroase fie in interes de serviciu, fie in interes personal, un detector radar este un dispozitiv absolut necesar pentru tine. Asta deoarece faimoasele radare se ascund cam peste tot pe drumuri si te poti trezi cu surprize neplacute.

Din ce in ce mai multi soferi apeleaza la detectoarele radar pentru a evita problemele. Aceste dispozitive mici sunt deosebit de eficiente si practice si permit detectarea prezenta unui radar pe drum inainte cu cateva minute pentru a putea reduce viteza. Conducatorul poate astfel reduce viteza sau evita sa accelereze inainte de a depasi radarul.

Inainte de a intelege functionarea unui dispozitiv de acest gen este important sa explicam cum functioneaza radarul. Aceste dispozitive emit frecvente care iar antena radarului ilumineaza tinta cu un semnal de frecventa extrem de inalta cunoscut sub numele de semnal de sondaj. Semnalul este reflectat mai apoi de tinta si receptionat prin intermediul unei antene. Se calculeaza viteza autovehiculului iar aceste informatii sunt trimise mai apoi la sediul politiei care va trimite amenda direct la domiciliul conducatorului auto.

Detectorul radar permite detectarea acestor frecvente, unde si alarmeaza conducatorul auto pentru ca acesta sa poata reduce viteza la timp. Inainte de a instala un astfel de dispozitiv in masina ta este important sa stii care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont.

  • designul detectorului radar trebuie sa fie unul practic, dispozitivul nu trebuie sa fie unul impozant ci unul discret mai degraba.
  • Opteaza pentru un model care foloseste modul cunoscut sub numele de mod fantoma.
  • Alege un dispozitiv adaptat masinii tale. Exista in ziua de azi detectoare radio si pentru motocicleta. Un astfel de dispozitiv poate ajunge pana la 2300 lei in cazul celor mai eficiente, care detecteaza toate radarele tip laser.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *