Diverse

Afla ultimele detalii despre apartamentele de pe Splaiul Independentei

Recomanda informatia!

Novum Invest iti ofera apartamente noi de vanzare in ansamblul rezidential Splaiul Independentei, un proiect care se afla inca in desfasurare, si care se afla situate intr-o zona de  apropiata de centrul capitalei, cu un design atragator si modern pe care dezvoltatorul imobiliar Novum Invest l-a pus la dispozitie clientilor acestuia

Apartamentele de pe Splaiul Independentei sunt foarte spatioase si la preturi avantajoase

Novum Invest detine peste 300 de apartamente care sunt oferite clientilor, fie in regim de vanzare sau in regim de inchiriere, si care reprezinta caminul ideal pentru orice familie si, de asemenea, o locuinta moderna, eleganta si primitoare. Astfel, puteti sa va orientati spre apartamente noi pe Splaiul Independentei in zona Politehnica aflate in ansamblul rezidential Splaiul Independentei, si care se incadreaza in normele de exigenta ale oricarui cumparator, astfel incat sa reprezinta spatiul ideal pentru familia dumneavoastra.

Apartamentele noi de vanzare din Splaiul Independentei sunt construite din materiale de ca mai buna calitate, care respecta legile in vigoare in constructii, si care au o structura de rezistenta ce ofera stabilitate cladirilor, atat in conditii de solicitari  statice, cat si dinamice, sau cele seismice.

Daca va decideti sa va mutati intr-unul din apartamentele noi pe Splaiul Independentei in zona Politehnicii, Cotroceni, Eroilor, Regie, Crangasi sau Grozavesti, trebuie sa stiti ca exista 3 tipuri de apartamente de vanzare in Splaiul independentei pe care clientii le pot achizitiona. Astfel, clientii pot alege intre:

  • Apartamente cu 2 camere 
  • Apartamente cu 3 camere 
  • Garsoniere

Toate apartamentele oferite de acesti fiind la preturi foarte accesibile pentru orice tip de cumparator

Cu Novum Invest beneficiezi de finisaje interioare de cea mai buna calitate la apartamentele de pe Splaiul Independentei

Totodata, daca te vei muta in apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei, poti alege finisajele interioare dupa gust. Clientii mai pot beneficia de finisaje precum parchet din lemn stratificat sau laminat, gresit, faianta si travertine, si de asemenea, apartamentele noi din Splaiul Independetei mai beneficiaza de sisteme termice proprii si sisteme sanitare de calitate superioara.

Rezidentii ansamblului din Splaiul Independentei beneficiaza de avantajul de a fi in proximitatea centrelor comerciale, mijloacelor de transport  in comun, supermarketuri, gradinite, scoli, facultati si alte locatii pentru activitati zilnice. Novum Invest este un dezvoltator imobiliar serios cu peste 7 ani experienta pe piata imobiliara din Bucuresti si care are la activ peste 300 de apartamente locuite.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *