Diverse

Care sunt cele mai buni casti Bluetooth in 2019?

Recomanda informatia!

In 2019, cele mai bune casti Bluetooth ofera un sunet de calitate si au parte de o tehnologie optimizata pentru a oferi produse performante cu o autonomie mai mare. Acestea ofera posibilitatea de a asculta sunetul prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete pentru un plus de confort.

Cum alegi casca Bluetooth in 2018?

Achizitionarea unei casti Bluetooth reprezinta o investitie consecventa. Este o alegere care trebuie facuta cu grija, conform unor criterii bine stabilite. Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este urmatoarea: cum si unde vei folosi casca Bluetooth?

Utilizarea castii. Vrei sa folosesti casca Bluetooth intr-o deplasare? In acest caz primul criteriu de luat in considerare este autonomia. Daca vrei doar sa asculti muzica intr-un mijloc de transport in comun sau intr-un loc ocupat si mai animat atunci ai nevoie de o casca Bluetooth cu reducere activa a zgomotului.

Nivelul de confort. In termeni de confort, o casca Bluetooth se declina in doua modele –Over Ear (circum-aurale) sau supraauriculare. Semnatura sunetului va varia in functie de tipul si modelul castii alese. Primul tip ofera un confort de mare calitate in timp ce al doilea tip este axat pe lejeritate si practicitate.

Modul de transmisie. Un alt lucru la care trebuie sa fii atent in alegerea celei mai bune casti Bluetooth in 2019 este modul de transmisie a castii fara fir. Cele mai bune casti folosesc codecuri de transmisie specifice. Aceste codecuri permit compresia si transmisia numerica audio pentru un sunet de calitate. Printre cele mai bune moduri de transmisie se numara norma LDAC de la Sony care asigura un transfer pana la 990kb/s.

Gama de pret. Bineinteles, cele mai bune casti Bluetooth nu sunt ieftine. Pretul va depinde de specificitatile fiecarei casti in parte. Unele sunt perfecte pentru deplasari, altele sunt recomandate pentru practicarea sportului, altele permit conectarea cu cele mai noi smartphone-uri precum iPhone XS sau Huawei P20 Pro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *