Diverse

Ce decoratiuni de Craciun sa folosesti pentru a-ti impodobi casa?

Recomanda informatia!

Cu toţii ne dorim Sărbători de iarnă speciale şi, tocmai de aceea, în fiecare an parcă începem pregătirile şi mai din timp. Şi primul pas pe care îl facem este decorarea casei pentru că sezonul Sărbătorilor trebuie să însemne un cadru stylish.

Alegeţi doar obiecte din materiale naturale (lemn, textile, porţelan – acesta din urmă, dacă se poate, pictat manual), evitaţi-le pe cele din materiale sintetice. Cu cât sunt mai preţioase materiale, cu atât mai elegant şi mai bogat va fi interiorul. Catifeaua, ce decoratiuni de craciun sa folosesti pentru a-ti impodobi casataftaua în combinaţie cu pene, paiete sau broderii fine constituie nişte sugestii foarte bune.

Tipuri de decoratiuni

Când gândiţi tipul de decorare de Crăciun trebuie să vă raportaţi, de fapt, ca la un make-over al locuinţei pentru că, preţ de câteva săptămâni, aspectul ei se schimba: apar elemente noi care trebuie să fie în concordanţă perfectă cu obiectele de mobilier existente. Tocmai de aceea, este important să acordaţi o atenţie specială dimensiunilor decoraţiunilor nou achiziţonate pentru a nu supraaglomera interiorul.

Principalul element al oricaror decoratiuni de Crăciun este, bineînţeles, bradul. Natural sau artificial, acesta trebuie să fie cât mai stufos pentru ca toate globurile şi decoraţiunile să poată străluci pe un fundal compact. Designerii vă sfătuiesc să alegeţi o temă a decorării acestuia pentru a păstra un stil unitar, care se va reflecta şi în coerenţa cromatică. Este indicat ca elementele folosite în decorarea bradului să se regăsească şi în restul casei pentru a crea o adevărată poveste de Crăciun.

Decoreaza-ti cu stil masa de Craciun

Şi masa de Crăciun se bucură de întreaga noastră atenţie, şi nu doar atunci când vine vorba despre meniu. Vă recomand o faţă de masă cu motive de sezon şi cu broderii, un serviciu de masă în ton şi, de neratat, sfeşnicele şi aranjamentele florale tematice. Gama cromatică va fi dominată de auriu, roşu şi verde, însă asta nu înseamnă că trebuie să vă limitaţi doar la aceste culori sau că nu puteţi face alte alegeri. Sfatul designerilor este însă să le îmbinaţi armonios, fără a crea efectul de supraîncărcare. Tematică deja bogată în simboluri şi reprezentări, Crăciunul trebuie să fie o prezenţă caldă, dar nu mai puţin elegantă.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *