Bizhub 282, review, specificatii, pret

Recomanda informatia!

caracteristici tehnice bizhub 282Atunci cand vine vorba despre copiatoare, trebuie sa acordam maxima atentie, fiindca un copiator costa destuld e mult si reprezinta un aparat foarte important in cadrul unei firme. De aceea aceasta achzitie nu trebuie facuta in graba, ci dimpotriva, trebuie cantarite atat avantajele oferite, dar si dezavantajele unui anumit tip de copiator. In ceea ce priveste brandu-ul nu exista semne de intrebare fiindca se stie deja ca cei de la Konica Minolta produc cele mai bune copiatoare de pe piata.

Un copiator interesant este si Konica Minolta Bizhub 282. Acesta este un copiator alb negru ce este recomandat mai ales firmelor mici, ce nu au nevoie de un copiator de capacitate mare. Copiatorul Bizhub 282 poate fi cumparat de pe ecopier.ro la un pret mic, intrucat este reconditionat, insa vine cu garantie.

Care sunt specificatiile tehnice ale copiatorului Bizhub 282

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Bizhub 282 are o viteza de copiere / printare pentru foile in format A4 de 28 ppm, iar pentru cele A3 de 17 ppm. De asemenea, timpul de incalzire este de aproximativ 24 secunde, in vreme ce rezolutia este de 600 x 600 dpi. Dispune totodata de un proces de copiere laser electrostatic, tonerul fiind unul polimerizat, de tipul Simitri. cei interesati pot achizitiona copiatorul Bizhub 282 la un pret rezonabil de aici, oferta fiind una care nu ar trebui ratata.

Functii principale

Bizhub 282 dispune de mai multe functii, cele mai importante fiind cele ce inserare coperta si pagina, repetare imagine, memorare setari task-uri, stamp, watermark, copiere carte sau overlay. Imprimanta dispunde 80 de fonturi PCL Latin si 136 de fonturi de tip PostScript 3 Latin. Ruleaza pe sistemele de operare Mac OS X, Windows sau Unix/Linux/Citrix.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *