Diverse

Marire de buze la dr. Sorin Parasca

Recomanda informatia!

Buzele sunt percepute ca fiind simbolul absolut al voluptatii feminine. Nu toti sunt norocosi sa se nasca cu o forma de invidiat a buzelor, asa ca atentia se indreapta tot mai mult catre chirurgia estetica, singura capabila sa satisfaca dorintele celor mai pretentioase. Fiecare femeie se remarca printr-o frumusete unica, insa tot mai multe apeleaza la modelarea buzelor printr-o operatie de marire. In ce consta procedeul de marirea buzelor? Se mai numeste si operatie de augmentare a buzelor si este un procedeu chirurgical simplu care imbunatateste relatia proportionala cu nasul si cu celelalte structuri faciale prin injectarea diferitelor produse. Buze perfecte, cu ajutorul operatiei de marire, la cabinetul Dr. Sorin Parasca Numarul produselor folosite pentru marirea buzelor este atat de mare incat trecerea lor in revista este imposibila. Cea mai populara si solicitanta in cabinetele de medicina estetica este injectarea cu acid hialuronic. Alte optiuni mai invechite sunt: injectarea de grasime, colagen sau silicon.

  • Beneficii de ordin emotional si psihologic: operatia de marire a buzelor creste increderea de sine printr-o imagine a corpului imbunatatita.
  • Beneficii de ordin fizic: confera un contur bine definit al buzelor dumneavoastra, dand un aspect de intinerire faciala totala. Chipul dumneavoastra va radia de frumusete si de prospetime!

Alegerea implantului potrivit este dificila, insa va puteti consulta inainte cu medicul specialist Dr. Sorin Parasca. In plus, efectul operatiei de marire a buzelor dureaza intre 6 si 12 luni in cazul acidului hialuronic. Procedeul nu este dureros, iar reintegrarea sociala se poate face imediat. Doctorul Sorin Parasca este medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in medicina. A terminat Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti in 1992 si profeseaza inca de atunci. Datorita pregatirii si sutelor de operatii pe care le are la activ, Dr. Sorin Parasca este alegerea ideala pentru a obtine infatisarea dorita si, odata cu ea, si incredere de sine. Serviciile oferite de Dr. Sorin Parasca sunt dintre cele mai variate: proceduri de chirurgie a fetei, a sanului, chirurgie a siluetei, precum si interventii nechirurgicale sau alte tipuri de interventii, cum ar fitransplantul de par. Profesionalismul si devotamentul doctorului Sorin Parasca il recomanda ca fiind o alegere perfecta ori de cate ori se doreste infrumusetarea corpului. Puteti sa il contactati prin e-mail, la adresa sorin.parasca@clinica-estetica.ro sau office@clinica-estetica.ro, sau la numarul de telefon 0723513914. ###

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *