Diverse

Tendinte 2018 – 2019 in moda feminina

Recomanda informatia!

Pentru ca anul 2019 bate la usa, am decis sa facem un mic sumar al tendintelor in moda ce se anunta pentru perioada urmatoare, asa cum au fost ele prezentate pe podiumurile marilor case de moda internationale.

Straturi suprapuse – desi nu ai iesit niciodata din moda, se pare ca anul acesta revine in forta trendul de a purta haine de blana in mai multe straturi.

Acest lucru trebuie facut insa cu atentie, pentru a nu ne incarca inutil si a obtine un efect contrar celui dorit. Un exemplu de tinuta cu care nu poti da gres este de exemplu purtarea uei tinute care sa cuprinda o geaca dama peste o rochie larga, vaporoasa, iar peste geaca poti lua o vesta de blana larga.

Penele – penele se pot purta ca detalii la orice fel de piesa vestimentara, de la pulovere la rochii sau chiar geci, ori pot constitui accesorii de sine statatoare, precum cercei sau pandantive.

Imprimeurile naturale – o noua viziune.

Marii designeri duc imprimeurile inspirate din lumea animala – leopard, sarpe, crocodil, vulpe polara – intr-o zona cu totul noua si neasteptata. Astfel, acestea se departeaza de culorile naturale si imprumuta nuante de roz, galben, albastru sau rosu.

Haine cu parti din diferite culori.

Aceasta este cea mai mare schimbare sau, daca vreti, cea mai indrazneata si neobisnuita. Hainele vor avea asadar partea dreapta intr-o culoare si cea stanga total diferita. Se aplica la fel de bine unui sacou sau unei haine, cat si unor piese precum rochii sau pantaloni. Aceste diferente vor merge pana la textura materialelor sau imprimeuri. Nu este pentru oricine o astfel de tinuta, insa nu putem spune ca nu este incitanta.
Goblenul.

Acel material greu, tare si mai dur utiliziat de regula la mobilier pentru tapitare este folosit acum de casele de moda pentru a realiza creatii vestimentare spectaculoase. Intalnit in majoritatea prezentarilor de moda, goblenul are caracteristic si coloritul puternic, si textura foarte impunatoare. Cu toate acestea, materialul a fost folosit pentru a realiza atat haine si geci, cat si fuste sau pantaloni. O provocare pentru cele ce doresc sa fie cu adevarat unice.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *