Diverse

Bilant A&A Vesa la inceput de an

Recomanda informatia!

Casa de blanuri A&A Vesa a reusit si in anul 2017 sa se mentina si chiar sa urce mai multe pozitii in topul preferintelor romanilor atunci cand este vorba de haine din blana si articole din piele.

Mai mult decat atat, moderna fabrica aradeana s-a impus tot mai mult si in afara tarii, livrand produsele sale in toate tarile membre ale Uniunii Europene. Un astfel de succes se datoreaza in mare masura calitatii deosebite a produselor dar si a designului lor modern si in pas cu tendintele din moda internationala.

Materia prima utilizata aici este 100% naturala, printre blanurile folosite numarandu-se si blana de miel merinos, blana de vulpe argintie, blana de vulpe rosie, blana de raton, dar si pielea naturala.

Din acestea, cei de la fabrica de blanuri A&A Vesa croiesc articole de vestimentatie pentru dama si barbat, dar si accesorii variate. Publicul romanesc s-a obisnuit deja sa isi completeze garderoba cu haine de blana, jachete din blana naturala sau din piele, veste, cape deosebite sau etole moderne, dar si gulere, caciuli din blana, manusi de piele sau chiar papuci imblaniti.

Infiintata in 1994 in judetul Arad, in localitatea Buteni, fabrica de blanuri A&A Vesa s-a extins in cei peste 20 de ani, avand in prezent reprezentante in patru mari orase din tara: Bucuresti, Arad, Constanta si Galati. Pentru a ajunge insa mai usor la clientii sai, brandul A&A Vesa a intrat si in lumea comertului online prin intermediul magazinului www.vesa.ro incepand cu paltoane de dama si paltoane pentru barbati. Aici sunt prezentate toate produsele din blana si piele naturala, atat haine si accesorii cat si produse decorative pentru casa.

De altfel, acest brand s-a dezvoltat constant in ultimii ani, numai in 2017 lansandu-se mai multe colectii vestimentare adresate atat doamnelor cat si domnilor. Fiecare noua colectie a adus un suflu nou, un aer modern si inovativ, reusind astfel sa situeze acest producator in linia intai a producatorilor autohtoni de haine de blana destinate in egala masura noii generatii de clienti, cu un stil mai nonconformist si mai putin strict, cat si generatiilor care adopta un stil mai elegant, clasic.

Altfel spus, fabrica de blanuri A&A Vesa a reusit sa se reinventeze si sa se adapteze trendului actual, dovedind inca o data ca produsele romanesti sunt de calitate superioara si ca pot concura oricand cu cele din statele europene.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *