Diverse

Apeleaza la o operatie de marire a buzelor la Dr. Sorin Parasca

Recomanda informatia!

Unele femei nu-si doresc posteriorul lui Jennifer Lopez sau al lui Beyonce, ci buzele Angelinei Jolie! Buzele pline si frumos conturate reprezinta un simbol universal al frumusetii si aduc, desigur, oricarei purtatoare de fuste, un plus de senzualitate si de tinerete. Cum procedam, totusi, daca natura nu a fost asa generoasa si nu ne-a inzestrat cu buzele pe care ni le doream? Astazi, nimic mai simplu: marirea buzelor este o procedura din ce in ce mai solicitata, datorita importantei estetice pe care o are.

Operatia pentru marirea buzelor – o operatie pe care toate femeile o doresc

Operatia de marire a buzelor face parte dintr-o ramura noua a chirurgiei estetice moderne si este cea mai ceruta manopera estetica la momentul actual. Marirea buzelor confera un aspect mai sensual si reduce ridurile fine din jurul buzelor. Si, pana la urma, cine nu si-a dorit sa aiba buze mai frumoase, care sa-i puna in evidenta trasaturile? Beneficiile unei astfel de operatii sunt bine cunoscute, insa ce trebuie sa stii inainte de a recurge la marirea buzelor este ca ea se poate face prin mai multe mijloace:

  • Acid hialuronic: este cel mai folosit produs in industria cosmetica si este denumit si “cheia de la fantana tineretii”. Efectele sale extraordinare sunt demonstrate clinic in fiecare zi. In plus, colagenul poate avea rezultate mai durabile decat toate celelalte proceduri
  • Colagen de origine animala: inainte de injectare, medicul va realiza teste dermatologice pentru a evita efectul unei reactii alergice
  • Folosind propria grasime, obtinuta printr-un proces de lipoaspiratie: consta in recoltarea de grasime proprie, din zonele in care se afla in exces (abdomen, genunchi). Nu este o operatie dureroasa si dureaza aproximativ 40 de minute.

Ce trebuie sa stii inainte de a face o operatie de marire a buzelor?

Efectul de marire de volum a buzelor dureaza intre 4 si 9 luni si are multiple beneficii: in primul rand, aceasta operatie mareste increderea in sine, prin imbunatatirea aspectului buzelor si implicit a aspectului facial. In alta ordine de idei, operatia pentru marire a buzelor aduce o schimbare a look-ului, fiind optiunea perfecta pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos.

De aceasta procedura pot beneficia toate cele care nu sunt multumite cu forma si marimea buzelor lor, sau persoanele care doresc sa combata imbatranirea manifestata cu precadere in jurul buzelor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *