Diverse

Ce inseamna cand visezi o gaina! Afla semnificatia acestui vis!

Recomanda informatia!

Cu totii avem vise si ne intrebam ce semnificatii au acestea si daca au vreun efect asupa noastra. Visele sunt multe dar im portante sunt cele pe care le avem fiecare si sa stim sa le interpretam semnificatia noastra.

Semnficatia visului in care visam o gaina

(Vezi si pasari de curte_ Daca visezi ca hranesti gaini familia ta va avea citeva dificultati care se vor insa rezonabilDaca visezi ca vezi o gaina pe ouavei avea o situatie financiara mai bunaDaca vezi ca smulgi penele unei gaini inseamna ca vei avea o perioada plina de bucurie.

Daca visezi ca omori o gaina te poti astepta la un vizitator-surprizaDaca visezi o gaina cu puii sai s-ar putea sa ai certuri in familie .
Vesti bune – alba – fecunditate – alba cu gatul gol – beneficii mari – ciugulind – ruina, boala – clocind – negustorie buna, noroc in comert – cotet de – castig – cu pui – familie numeroasa – cu pui mari – noroc, veste buna, vei avea copii multi – dand mancare – belsug – fara pui – intristare adanca – face oua – mari beneficii – grasa – noroc in amor, bogatie – mari – castig in dragoste – mari si grase – rodirea trupului – mai multe ingradite – daune materiale – multe – comunicare – mancate de dihor – paguba – neagra – vei afla o stire importanta – ouand – neantelegere – slaba – mediocritate, vei pati o rusine – umbland prin curte – un nou mostenitor – una – beneficii de mica importanta – vazand – veste buna, noroc in dra.

Gaina neagra in vise inseamna o mare durere in viata de zi cu zi, care se poate sa vina sub forma unei informatii noi, de o deosebita importanta.
Visul in care mancati oua de gaina sugereaza ca veti avea un an bun.
Daca visati ca gasiti oua de gaina proaspete in cuibul gainii inseamna ca veti avea succes in afaceri, daca sunteti dispus sa munciti mai mult.
Visul in care apare o gaina care face oua semnifica faptul ca veti avea neintelegeri in afaceri.

Sa visezi un pui reprezinta nesiguranta, lasitate sau o lipsa de incredere. Nu este ceva ce te face nesigur dar puteti avea o lipsa de vointa.
Puii reprezinta, de asemenea, palavrageala excesiva si barfe.
Daca visati puisori de gaina sarind din gaoace aduc noroc, semnifica faptul ca veti fi binecuvantati cu copii.

Daca visati puisori de gaina plutind intr-un vas o problema va fi rezolvata imediat.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *