Diverse

Firma de catering ofera servicii in Bucuresti sector 4

Recomanda informatia!

Premier Catering este o firma de Catering cu o experienta de peste 10 ani in industria prepararii alimentelor si a livrarii acestora la domiciliul clientilor. 

Acestia ofera clientilor sai meniuri specifice diverselor tipuri de activitati, dar si posibilitate personalizarii meniurilor in functie de preferintele fiecaruia. 

Serviciile oferite de Premier Catering & Events

Mancare pe care acestia o fac este una unica, facuta din toate tipurile de carne, inclusiv peste, cu ingrediente de baza, dar si cu mirodenii specifice pentru a asigura un gust de calitate. 

In serviciile acestora sunt incluse transportul, aranajarea preparatelor la masa, servirea, dar si curatenia, indiferent de locatia in care este servita mancarea. 

Cui se adreseaza ?

Cei de la Premier Catering se adreseaza in mod special clientilor din Bucuresti, avand o arie de acoperire valabila atat in sectorul 4, cat si in celalate sectoare ale Bucurestiului. Asa ca daca doriti sa apelati la o un asemenea serviciu, puteti apela cu increderea la aceasta firma de catering din Bucuresti sector 4.

Cateringul pentru evenimente este principalul domeniu de activitate pe care acestia se bazeaza. Au conceput impreuna cu bucatarii cele mai bune meniuri specifice diferitelor tipuri de activitati. De exemplu au conceput meniuri pentru petreceri in club, dar si pentru aniversari ale copiilor, in plus pentru corporatii, exista meniuri si servicii specifice mai multor evenimente, de la un bufet suedez, la coffee-break si alte meniuri specifice seminariilor, prezentarilor sau training-urilor. 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *