Diverse

Sinucidere sau crima in Abator?

Recomanda informatia!

Ieri, intr-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Vasile Marcovici, zona Abator, a fost gasit un barbat cu gatul taiat. Iar concubina acestuia a ajuns la spital cu picioarele rupte dupa ce a sarit pe geam aproape dezbracata.
Cei doi, Vasile Cristea, de 25 de ani, din Murfatlar, si Monica Irina Maican, de 27 de ani, din Corbu, traiau cu chirie in Constanta, iar in urma cu aproximativ o saptamana, după o relatie de un an, s-au despartit. Se pare ca barbatul o batea crunt pe tanara si pe copilul acesteia si ca certurile erau la ordinea zilei. Totusi, ieri, Vasile si-ar fi chemat fosta iubita sa se impace, dar neintelegerile au reizbucnit si au degenerat, femeia fiind amenintata cu moartea. Pentru a-si salva viata, aceasta a sarit de la etajul I al imobilului, iar tanarul si-a pus capat zilelor. Cand au patruns in casă, poliţiştii au gasit trupul neinsufletit al barbatului, care prezenta două plagi injunghiate in zona gatului.
Monica Maican se afla si in acest moment internata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pentru diferite investigatii, dar este stabila din punct de vedere hemodinamic.
Criminalistii Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta continua cercetarile in dosarul cauzei, pentru a stabili daca e vorba de crima sau de sinucidere. Totusi, barbatul decedat care si-a taiat jugulara ar fi lasat un bilet, care a ajuns in mainile oamenilor legii. Probabil, acesta premeditase sa isi ucida iubita si sa se sinucida.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *