Politistii de la Anticoruptie preiau I.P.J. Constanta

Recomanda informatia!

Comisarul-sef Valentin Burlacu este noul comandant al I.P.J. Constanta, iar comisarul-sef Camil Manea va ocupa functia de adjunct.
Politistul din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a castigat detasat concursul pentru ocuparea postului de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, ramas vacant dupa ce in urma cu o luna comisarul-sef Dumitru Catana s-a pensionat. El a fost notat cu 8,50, in timp ce comisarul-sef Victor Popescu a primit nota 5,75.
Tot ieri s-a desfasurat si concursul pentru ocuparea functiei de inspector-sef adjunct al I.P.J. Constanta, pentru acest post existand un singur candidat. Comisarul-sef Camil Manea, seful Biroului Anticoruptie Constanta a fost notat cu 7,75.
Prin urmare, echipa de la Anticoruptie va prelua conducerea inspectoratului, asa cum se si zvonea inca de la pensionarea prematura a lui Catana. Asa ca sefului I.G.P.R., chestorul Liviu Popa, nu-i ramane decat sa semneze numirile in functie si sa se gandeasca la cine sa ocupe functia de conducere de la Directia Generala Anticoruptie Constanta, ce va ramana vacanta dupa ce Manea va fi inscaunat.
Reamintim ca Valentin Burlacu, comisarul-sef din cadrul D.N.A. Bucuresti, s-a ocupat cu anchetarea primarilor din judetul Constanta.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *