Legislatie

Canabis, in Mamaia

Recomanda informatia!

Patru persoane au fost depistate de catre politistii Serviciului Antidrog avand asupra lor 15 grame de canabis, substanta interzisa conform legii, asa ca acestea s-au ales cu dosare penale.
In perioada 1-3 iulie a.c., in staţiunea Mamaia, Serviciul Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta a organizat si executat actiuni de combatere a traficului si a consumului ilicit de droguri, asa ca au descoperit asupra unui tanar de 21 de ani, din Giurgiu, student la o universitate din Marea Britanie, 3 grame de canabis, pe care le detinea pentru consumul propriu. De asemenea, un alt student, in varsta de 23 de ani, din Bucuresti, avea in buzunare aceeasi cantitate de stupefiant.
Dar politistii Antidrog au depistat in Mamaia si alti doi barbati, unul in varsta de 28 de ani, din Cernavoda, si altul in varsta de 37 de ani, din Oradea, care urmau sa consume 5 grame de canabis in total. Acestia sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu. Fapta poate fi pedepsita cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *