Minca ataca favorita

Recomanda informatia!

Asa cum era de asteptat, proba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanta, care a avut loc, ieri, la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, a incins spiritele candidatilor. Asta pentru ca doar Emilia Murineanu, directorul adjunct din cadrul institutiei, a reusit sa obtina nota de trecere.
Asa ca pedelistul Romulus Minca a lasat sa se inteleaga ca aceasta ar fi fost favorizata la proba scrisa. Examenul s-a desfasurat cu o intarziere de doua ore, din cauza reprezentantilor prefecturilor, asa ca Murineanu a avut timp sa invete subiectele daca le-ar fi primit. Posibil fapt, de altfel, deoarece unul dintre membrii comisiei de examinare ii era cumatru. In plus, Minca o acuza pe directoarea sa ca nu stie deloc limba engleza, asa ca nu avea cum sa traduca un text primit la proba scrisa. Drept urmare, actualul conducator al A.J.O.F.M. Constanta a depus contestatie, deoarece a obtinut doar 5,70, dar nu prea spera sa se aleaga cu aceeasi nota ca angajata sa.
Oricum, nici Adriana Rusu, fostul director al Casei de Pensii, nu a fost declarata admisa dupa examen, asa ca si ea a depus o contestatie si asteapta reevaluarea.
Astazi este programata ultima probă a concursului, interviul, incepand cu ora 14.00.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *