Legislatie

Narcis Godeanu, unul din politicienii promitatori din PMP

Recomanda informatia!

Teodor Narcis Godeanu s-a nascut pe data de 22 martie 1975, in comuna Stefanesti, judetul Arges. In prezent este membru al Uniunii Juristilor din Romania, secretar stiintific la Universitatea Spiru Haret si colaborator al revistei „Dreptul”.

Narcis Godeanu are o viziune noua, moderna asupra politicii, fiind de parere ca „tinerii au un cuvant din ce in ce mai puternic de spus in politica”. De asemenea se poate spune despre Godeanu ca este un politician atipic din mai multe puncte de vedere, fiind impotriva derapajelor populiste.

Biografie Narcis Godeanu

Teodor Narcis Godeanu s-a nascut in 1975 si este de profesie jurist, fiind licentiat in Stiinte Juridice in cadrul Universitatii Spiru Haret (1995-1999). Si-a continuat studiile si a obtinut diploma de master in Drept Civil si Comercial in cadrul facultatii de Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza (2000-2001).

Tanar ambitios si dornic de a se perfection, Narcis Godeanu nu s-a oprit cu studiile doar la nivelul master. In anul 2008 acesta obtine primul titlu de doctor, in drept in cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza. Doi ani mai tarziu, in 2010 obtine si cel de al doilea titlu de doctor de aceasta data in stiinte militare si informatii in cadrul Universitatii Nationale de Aparare Carol I.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *