Legislatie

La Constanta presteaza una dintre cele mai amendate prostituate

Recomanda informatia!

Politistii Sectiei 2 au prins-o in flagrant pe Teodora Ciobica, de 32 ani, din Vaslui, una dintre cele mai amendate prostituate din Romania. Aceasta intretinea raporturi sexuale cu un tanar contra sumei de 35 lei, asa ca i-a fost intocmit dosar penal, fiind cercetata in stare de libertate.
Oricum, Ciobica este implicata in alte 13 procese la Judecatoriei Constanta, pentru reexaminarea sanctiunii contraventionale sau inlocuirea amenzii, asa ca acest nou caz nu prea o deranjeaza. Potrivit sefului Serviciului Comunitar Public Financiar Vaslui, Eugen Bot, ea ar practica prostitutia inca din 2002 si nu are un domiciliu stabil, mutandu-se regulat. Asa ca a venit la mare pentru a-i ferici pe turisti! Insa va fi curand obligata sa presteze munca in folosul comunitatii cativa ani buni, pentru datoriile pe care le are, Serviciul Financiar din cadrul Primariei Vaslui primind aproape zilnic procese-verbale din Constanta fiindca a fost prinsa pe bulevardul Aurel Vlaicu acostand barbati. Pana anul trecut, moldoveanca a acumulat amenzi de 2 miliarde ROL, potrivit Vremii Noi. „Se pare ca n-o intereseaza, totusi, cuantumul amenzilor. A primit amenzi de la Politia Comunitara, Jandarmerie, Politia Rutiera, dar si de la politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica“, a mai spus Bot.
Insa, indiferent de cat are de platit catre Stat, prostituata nu renunta sa serveasca zilnic ceva alcool prin barurile din zona Pietii Tic-Tac. Zona in care Cristian Iordanescu, de 36 de ani, concubinul sau, si-a injunghiat un prieten in plina strada, in ultima zi a anului 2009. Acesta ar fi considerat ca amicul i-a facut ochi dulci iubitei sale, cu care locuieste intr-o baraca improvizata la marginea orasului.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *