Am indraznit sa spunem „nu“, acum ne ameninta

Recomanda informatia!

Asa cum a promis in cadrul sedintei Consiliului Local de saptamana trecuta, pentru a stopa scandalul iscat intre consilieri din cauza Cazinoului, Radu Mazare cere constantenilor pe site-ul Primariei sa-si exprime opinia cu privire la vanzarea simbolului orasului nostru.
Sondajul a fost postat ieri si poate fi considerat cam agresiv, cele trei variante de raspuns fiind prezentate ca niste ultimatumuri. „Simbolul Constantei, Cazinoul, este intr-o stare deplorabila. Trebuie sa facem ceva! TU DECIZI!“ este titlul pool-ului, iar constantenii pot fi de acord cu „Q.1. Se poate vinde, pentru a fi renovat si introdus in circuitul mondial de cazinouri de catre un investitor privat SAU Q.2. Poate fi pastrat, si reparat de Primarie cu 10 milioane de euro, ceea ce ar putea insemna 5 ani de pachete pentru batrani sau un an de asfaltare strazi si trotuare ORI Q.3. Poate fi conservat, fara investitii mari, cu riscul de a se degrada iremediabil“.
Asadar, primarul nu a aprobat un sondaj simplu, cu doua variante de raspuns, „DA“ sau „NU“, fara toate aceste precizari, si intelegem de ce. Deoarece se poate intrezari clar ca apeleaza la armata lui de votanti convinsi, manipulati de ani buni cu pui si ulei, pentru a avea castig de cauza. Si acum face la fel: isi ameninta electoratul fidel ca va ramane fara pachete timp de cinci ani. Dar de ce a permis ca aceasta cladire-simbol sa ajunga in starea deplorabila pe care ne-o prezinta chiar el pe site, nu spune. Si nici de ce nu a accesat programe europene pentru reabilitarea acestui simbol. Sau de ce nu i-a tras la raspunde pe chinezii de la Queen Investments pentru nerespectarea contractului de concesiune. La toate aceste intrebari nu raspunde primarul nostru, ci doar ne santajeaza prin acest pool, ca sa nu mai indraznim, probabil, sa ne ridicam impotriva dorintei sale de a vinde Cazinoul. Altfel la anul nu ne mai asfalteaza strazile.
Ciudat e de ce Mazare nu ne permite sa vedem clar, online, in orice moment cati constanteni voteaza si cum voteaza in cazul acestui sondaj. Pentru ca nu putem bifa direct un raspuns ce poate fi imediat contorizat, ci ne putem exprima numai prin e-mail, prin posta sau la telefon. Asa e mai usor sa falsifici rezultatele, nu?

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *